Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a publicat echipa etapei. Mihai Iosif este antrenorul rundei

LPF a publicat echipa etapei. Mihai Iosif este antrenorul rundei

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat echipa etapei a doua din Liga 1. Paulo Vinicius şi Florin Tănase reprezintă FCSB, în timp ce de la Farul, Mihai Marian Aioani şi Bradley De Nooijer au fost incluşi în primul 11. Mihai Iosif, antrenorul giuleştenilor, a fost desemnat antrenorul rundei.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 4-a:

PORTAR

Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) - A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi "Jucătorul meciului".

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundaşul moldovenilor, care şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.

Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) - A fost la înălţime în primul meci jucat pentru roş-albaştri.  A câştigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.

Bradley De Nooijer (Farul / 23 de ani) - A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren şi s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă decisivă.

Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deşi a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.

Dragoş Albu (FC U / 20 de ani) - A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pornit construcţia echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenţie.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A  marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă.

ATACANŢI

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reuşită din contul Universităţii.

William Baeten (FC U / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru reuşita lui Sidibe şi a marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) - Rapidiştii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează şi lui Mihai Iosif, care a construit o echipă solidă.

La Federaţia Română de Fotbal e ca la FCSB: schimbările se fac prin telefon: ”Mihai Stoichiţă schimbă jucătorii în timpul meciului!”

Afla mai multe despre: lpfmihai iosifechipa etapei 

viewscnt
Articole similare