Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF avertizează, după cazul de Covid-19 de la Dinamo: "Nu vom face niciun rabat de la respectarea în totalitate a dispoziţiilor legal"

LPF avertizează, după cazul de Covid-19 de la Dinamo: "Nu vom face niciun rabat de la respectarea în totalitate a dispoziţiilor legal"

LPF

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, joi, că toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului trebuie aplicate şi că pentru cluburile din Liga I cazul Dinamo este un semnal de alarmă.

LPF a suspendat meciurile echipei Dinamo până la finalizarea anchetei epidemiologice, după ce magazinerul clubului "alb-roşu" a fost testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

“Ţinând cont de faptul că o persoană din cadrul clubului  FC Dinamo 1948 Bucureşti a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID-19, astăzi, 11 iunie 2020, Liga Profesionistă de Fotbal consideră că acest caz, e drept, singular, este totuşi un semnal de alarmă pentru toate cluburile din CASA Liga 1 privind stricteţea cu care acestea trebuie să respecte în viitor ordinul comun nr. 601/971/2020 al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, precum şi reglementările emise de Federaţia Română de Fotbal. Liga Profesionistă de Fotbal atrage atenţia cluburilor să aplice toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. LPF anunţă pe această cale că nu va face niciun rabat de la respectarea în totalitate a dispoziţiilor legale prevăzute în ordinul comun al celor două ministere, sens în care toţi observatorii de joc au fost instruiţi să verifice cu maximă stricteţe implementarea regulilor aplicabile”, se arată într-un comunicat al forului.

Liga a precizat că orice omisiune din partea observatorilor, privind consemnarea neregulilor constatate, va duce la excluderea imediată din corpul de observatori al LPF.

“În final, asigurăm fanii că vom căuta toate soluţiile pentru ca eventualele meciuri neprogramate să se dispute la o dată ulterioară, deoarece rămânem consecvenţi principiului desfăşurării tuturor partidelor doar pe terenul de joc”, a adăugat LPF.

Afla mai multe despre: lpf 

viewscnt
Articole similare