Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF cere insistent plecările lui Rădoi şi Burleanu în urma umilinţei cu Armenia: ” Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF”

LPF cere insistent plecările lui Rădoi şi Burleanu în urma umilinţei cu Armenia: ” Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF”
Comentarii

În urma înfrângerii 3-2 în faţa Armeniei, mai multe voci din fotbalul românesc au cerut schimbări majore la FRF. Atât demisia lui Rădoi, cât şi a lui Burleanu.

România a fost învinsă cu scorul de 3-2 la Erevan, de către selecţionata Armeniei. ”Tricolorii” au fost dominaţi de un adversar inferior şi n-au putut profita de avantajul de 2-1, dobândit în minutul 72 de o "dublă" a lui Cicâldău, după ce gazdele deschiseseră scorul.

A fost pentru prima dată în istorie când Armenia a reuşit să învingă naţionala noastră şi a asigurat un start perfect în campania de calificare pentru selecţionata lui Joaquin Caparros, cu 9 puncte obţinute din 9 posibile.

În urma înfrângerii cu Armenia, diverse voci din fotbalul românesc au cerut demisia lui Rădoi şi schimbări majore la FRF. 

LPF cere insistent plecările lui Rădoi şi Burleanu în urma umilinţei cu Armenia

”Reacţie la cald, dar raţională. De mâine (n.r- joi) trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF, atât la nivel administrativ, cât şi la nivel sportiv! Este o umilinţă mult prea mare să ne bată şi Armenia, cred că pentru prima oară în istorie.

Şansele să ajungem la Mondial rămân doar teoretice. Am făcut 3 puncte (şi alea norocoase) din 9 puncte puse în joc, am jucat slab, am avut noroc cu Macedonia, l-am avut pe Niţă cu Germania.

 Aveam nevoie de 7 puncte pentru a spera în mod realist la locul 2. Urmează să jucăm cu Islanda, va fi un alt meci greu, am văzut-o deja la baraj.  Dan Petrescu, Hagi, Olaroiu, Rednic, Reghe? Cred că trebuie să terminăm cu experimentele”
, a spus secretarul general al LPF, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniacalificări mondialromânia armenialpffrfjustin ştefan 

viewscnt
Articole similare