Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luat pe sus de fani la revenirea acasă! Cristiano Ronaldo s-a întors după nouă luni la naţionala Portugaliei

Luat pe sus de fani la revenirea acasă! Cristiano Ronaldo s-a întors după nouă luni la naţionala Portugalieigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Atacantul Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, s-a antrenat pentru prima oară după nouă luni cu selecţionata Portugaliei, marţi, la centrul de pregătire al Federaţiei lusitane de fotbal, aflat în apropiere de Lisabona

Grupul campionilor europeni en titre a fost, astfel, în formulă completă în cea de-a doua zi a stagiului de pregătire pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2020, vineri împotriva Ucrainei şi lunea viitoare în compania Serbiei, ambele la Lisabona.

Cristiano Ronaldo (34 ani) nu a mai jucat pentru Portugalia după eliminarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, în faţa Uruguayului (1-2).

Jucătorul care s-a transferat vara trecută de la Real Madrid la Juventus Torino, a lipsit de la ultimele şase meciuri ale reprezentativei ţării sale, pentru a-şi facilita adaptarea la clubul italian.

Fără starul său, selecţionata condusă de Fernando Santos a terminat pe primul loc grupa sa din Liga Naţiunilor, în faţa Italiei şi a Poloniei, calificându-se astfel pentru turneul Final Four al acestei competiţii, care va avea loc între 5 şi 9 iunie în nordul Portugaliei, la Porto şi Guimaraes.

"Cristiano adaugă calitate oricărei echipe. Este o plăcere să joci alături de el şi este foarte important pentru noi", a declarat marţi, în cursul unei conferinţe de presă, Joao Cancelo, fundaşul naţionalei lusitane, coechipier cu Ronaldo şi la Juventus.

Afla mai multe despre: portigalia 

viewscnt
Articole similare