Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucas Hernandez trebuie să îşi aleagă penitenciarul! Bayern Munchen nu ştia nimic despre problemele fundaşului francez

Lucas Hernandez trebuie să îşi aleagă penitenciarul! Bayern Munchen nu ştia nimic despre problemele fundaşului francez

Bayern Munchen

Comentarii

Lucas Hernandez are probleme cu legea.

Fundaşul lui Bayern Munchen este programat pe 19 octombrie în faţa organelor de justiţie pentru a-şi alege peniteciarul, într-un caz din urmă cu 4 ani. Această sentinţă a fost dată de Tribunalul numărul 32 din Madrid. 

”Domnul Lucas Francois Bernard Hernandez este chemat să se prezinte la Tribunal pe 19 octombrie 2021, la ora 11:00, pentru a i se cere personal să intre voluntar cel mult 10 zile în arest. Centrul de detenţie este la alegerea sa”, a explicat judecătoarea Aurora Arrebola del Valle, pe 14 septembrie.

Evenimentul pentru care fundaşul francez a fost condamnat a avut loc în februarie, 2017. La acel moment, fotbalistul evolua pentru Atletico Madrid şi a fost protagonistul unui scandal în stradă, cu soţia lui, Amelia de la Osa Lorente.

Presa din Spania a menţionat că echipa unde este legitimat, Bayern Munchen, nu ştia nimic despre această condamnare, până acum, chiar dacă jucătorul a primit vestea de pe 14 septembrie. 

Potrivit As, tribunalul din Madrid i-a condamnat pe ambii la 31 de zile în folosul comunităţii, iar ambii au primit ordin de restricţie. Cei doi nu au avut voie să se aproprie, sau să comunice prin orice mijloace timp de 6 luni. 

Lucas Hernandez a încălcat ordinul de restricţie

Chiar dacă au primit această pedeapsă, ei au decis să meargă împreună în luna de miere şi au fost depistaţi pe aeroportul Barajas, din Madrid, după ce au venit din Miami. Lucas Hernendez a fost arestat şi pus la dispoziţia Tribunalului Pentru Violenţa Împotriva Femeilor, din Madrid, dar a fost eliberat ulterior. Soţia francezului a fost legitimată, dar nu a fost reţinută, deoarece tribunalul nu trimisese încă ordinul. 

Procurorul de caz a cerut un an de închisoare pentru Lucas Hernandez, deoarece nu s-a supus sentinţei iniţiale. Ulterior, Tribunalul 35 din Madrid a decis să îl condamne pe Lucas la un an de închisoare, dar avocaţii fundaşului au cerut suspendarea pedepsei sau înlocuirea acesteia cu muncă în folosul comunităţii.

Apelul a fost respins, pentru că Hernandez nu se supusese nici pedepsei din urmă cu 4 ani, când trebuia să presteze 31 de zile în folosul comunităţii. Acum, Lucas Hernadez nu a primit pedeapsa pentru că şi-ar fi lovit soţia, ci pentru că nu a respectat ordinul judecătoresc iniţial. 

Avocaţii lui Hernandez au făcut, din nou, apel, iar el va fi judecat la Curtea Provincială, care ar putea să îl aprobe sau să îl respingă. Cert este că fotbalistul va trebui să se prezinte personal la Madrid, pe 19 octombrie, unde ar putea să stea în arest 10 zile, timp în care ar trebui să aleagă penitenciarul în care să fie trimis, dacă va primi această pedeapsă. 

În momentul în care cazul este rezolvat, nu mai există nicio amânare, chiar dacă se poate decide ca apelul să fie admis, iar Lucas să nu mai facă închisoare. Există şi posibilitatea în care să intre la închisoare, dar să fie eliberat peste câteva zile. 

Afla mai multe despre: bayern-franţa-lucas hernandez 

viewscnt
Articole similare