Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Filip dă vina pe gazon, după ce FCSB a tras prima dată pe poarta în prelungiri: ”A fost un mare avantaj pentru ei!”

Lucian Filip dă vina pe gazon, după ce FCSB a tras prima dată pe poarta în prelungiri: ”A fost un mare avantaj pentru ei!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, joi seară, în deplasare, în compania echipei Hajduk Split, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

La finalul meciului, Lucian Filip a făcut câteva declaraţii, chiar pe gazon: ”Am întâlnit o echipă puternică, gazonul şi temperatura i-a avantajat. Eu cred că am făcut un rezultat bun, trebuie să câştigăm la Bucureşti, unde sper să putem pasa mai mult şi mai bine. Ne propusesem să facem mai mult de-atât astăzi, dar în retur sper să le putem oferi mai multe suporterilor noştri. Sper să avem parte măcar de 60-70% din suporterii lor şi noi!” a explicat Filip.

Accidentările lui Momcilovic şi Bălaşa nu-l afectează prea tare pe mijlocaşul de la FCSB. Filip are încredere în lotul echipeui sale şi crede că antrenorul Nicolae Dică va găsi soluţiile potrivite pentru a-i înlocui pe cei doi colegi ai săi: ”Consider că avem o echipă foarte valoroasă şi sper să atingem potenţialul maxim în acest sezon. Sper ca Marko şi Bălaşa se vor reface până la retur, dar lotul nostru este numeros, se vor găsi soluţii, cu siguranţă” a mai adăugat Filip pentru Pro X. 

Afla mai multe despre: lucian filipfcsb,  

viewscnt
Articole similare