Experiențe împreună.
You are here:

Lucian Goian, ales cel mai bun fundaş din campionatul Indiei!

Lucian Goian, ales cel mai bun fundaş din campionatul Indiei!

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Lucian Goian a fost votat de fani cel mai bun fundaş al sezonului 2019-2020 al Super Ligii indiene, potrivit conturilor de socializare ale competiţiei.

Lucian Goian, care a jucat finala campionatului cu echipa sa, Chennaiyin FC, al cărei căpitan a fost în acest sezon, s-a impus cu 28,7 la sută din voturi, urmat de Eli Sabia (25,7%), Prabir Das (24,4%) şi de Mourtada Fall (21,2%).

Lucian Goian (27 ani), care a mai jucat în liga indiană la Mumbai City FC (2016-2019), a reuşit în acest sezon 228 de deposedări şi 30 de blocaje. Alături de Goian, la Chennaiyin FC a mai jucat un român, mijlocaşul oltean Dragoş Firţulescu, cândva o speranţă a fotbalului românesc.

Lucian Goian a evoluat în cariera sa la echipe precum Foresta Suceava, FC Oneşti, Ceahlăul, Dinamo, Astra Ploieşti, Tianjin Teda, Beijing Baxy, FC Braşov, CFR Cluj, Mumbai FC, Perth Glory şi Chennaiyin.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe