Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean, colaborare cu FCSB! "Magicianul" i-a contactat pe oficialii vicecampioanei: "Aşteptăm disponibilitatea dânşilor să semnăm"

Lucian Sânmărtean, colaborare cu FCSB! "Magicianul" i-a contactat pe oficialii vicecampioanei: "Aşteptăm disponibilitatea dânşilor să semnăm"

Fotbal intern

Comentarii

Managerul sportiv al loturilor de juniori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Lucian Sânmărtean, a apelat la oficialii FCSB în vederea unui parteneriat.

Fostul mijlocaş al FCSB are planuri mari cu şcoala sa de fotbal, iar prin parteneriatul cu vicecampioana României doreşte să-şi dezvolte grupele de copii: "Am vorbit deja cu FCSB, pentru că îmi doresc un pateneriat, ca şi copilaşii noştri să aibă o finalitate a activităţii. Aşteptăm disponibilitatea dânşilor să semnăm şi să le asigurăm continuitate, pentru liniştea părinţilor”, a declarat Sânmărtean, pentru Radio Sport 1.

Sânmărtean visează ca într-o zi să ajungă la nivelul Academiei Gheorghe Hagi: ”Ce a făcut Hagi e destul de greu în România. Când eşti 11 la 11 sunt alţi bani, infrastructură, sponsori. Nu suntem pregătiţi”, a mai spus fostul mijlocaş.

Lucian Sânmărtean, despre FCSB

Lucian Sânmărtean a evoluat la FCSB timp de un an, între 2014 şi 2015, perioadă în care a cucerit titlul de campion în Liga I alături de roş-albaştri. Acum, FCSB n-a mai câştigat campionatul de patru sezoane, iar fostul mijlocaş nu-şi explică evoluţiile dezamăgitoare ale vicecampioanei României.

"(n.r. FCSB n-a mai câştigat titlul de când jucai tu acolo) Acum, chiar mi-aţi ridicat-o la fileu, ce să zic. Am avut o echipă foarte bună atunci, am avut un grup extraordinar, iar antrenorii care au fost şi pregătirea pe care am avut-o, toate acestea au contat foarte mult. A fost şi linişte. Eu cred că se mai poate aştepta un, poate chiar doi, cu aceşti copii. Într-adevăr, aceşti copii vor căpăta puţină experienţă şi mai multă maturitate în joc şi se vor vedea şi rezultatele.

E destul de greu, iar antrenorii cu personalitate cred că vor fi destul de greu de antamat la o echipă care are multe probleme când jocul nu funcţionează. La ce jucători a cumpărat domnul Becali, FCSB trebuia să câştige an de an titlul. A luat cei mai buni jucători, a luat antrenori buni, mie mi-au plăcut Dică şi Teja, ca mod de a aborda jocul, de a gestiona un vestiar" , a declarat Lucian Sânmărtean.

 

Afla mai multe despre: lucian sanmarteanlucian sanmartean fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare