Experiențe împreună.
You are here:

Ludogoreţ, semieşec în prima ligă din Bulgaria! Doi fotbalişti români, lăsaţi în afara lotului

Ludogoreţ, semieşec în prima ligă din Bulgaria! Doi fotbalişti români, lăsaţi în afara lotului
Comentarii

Ludogoreţ, echipa românilor din Bulgaria, a terminat doar la egalitate, 1-1, în deplasarea de la Etar, echipă din a doua jumătate a clasamentului. Doi din cei trei jucători de la campioana Bulgariei au fost lăsaţi în afara lotului.

Ivanov a marcat pentru Etar imediat după pauză, însă avantajul gazdelor nu a durat foarte mult. Doar un minut mai târziu, Marcelinho a egalat pentru Ludogoreţ, iar până la final tabela de marcaj nu a mai suferit modificări. 

La Ludogoreţ a evoluat doar Dr. Grigore, în timp ce Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru nu au fost nici măcar pe bancă. Keşeru nu a fost în lot nici la meciul tur cu Inter Milano. În urma acestui rezultat, Ludogoreţ rămâne pe primul loc în Bulgaria, cu 52 de puncte. Podiumul este completat de Lokomotiv Plovdiv şi Levski Sofia, ambele cu câte 45 de puncte. 

Pentru Ludogoreţ urmează joi meciul din Europa League, împotriva celor de la Inter Milano, care va fi în direct, la Telekom Sport. În turul din Bulgaria, italienii s-au impus cu 2-0. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe