Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ludogoreţ - Vidi. Keşeru şi compania caută accederea în turul III al Ligii Campionilor

Ludogoreţ - Vidi. Keşeru şi compania caută accederea în turul III al Ligii Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Ludogoreţ - Vidi Liga Campionilor 25.07.2018. Echipa românilor din Bulgaria are parte de un adversar facil în turul II preliminar din Champions League.

Ponturi pariuri Ludogoreţ - Vidi Liga Campionilor 25.07.2018

Echipa lui Moţi, Grigore şi Keşeru luptă pentru a treia calificare din istorie în grupele UEFA Champions League. Adversară îi va fi Videoton, redenumită MOL Vidi, pe baza unui contract de publicitate. Apoi, dacă trece de campioana Ungariei, ar putea da peste CFR Cluj în turul III preliminar, cu condiţia ca şi clujenii să îşi câştige dubla cu Malmo, din turul II preliminar. Chiar dacă nu va reuşi să treacă de Videoton, Ludogoreţ nu îşi ia adio de la cupele europene. Va intra în turul III preliminar al UEFA Europa League, acolo unde o va aştepta învingătoarea duelului dintre Zrinjski Mostar, campioana din Bosnia, şi Valletta, campioana Maltei.

Mii de transmisiuni live şi cote mari găseşti doar pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Ludogoreţ - Vidi Liga Campionilor 25.07.2018

Ludogoreţ are toate motivele să spere că va trece de Videoton. Echipa este neînvinsă de la mijlocul lunii februarie, de la meciul retur cu AC Milan, din 16-imile Europa League. Au fost 24 de meciuri, în care echipa a înregistrat 19 victorii şi 5 remize. Ludogoreţ a fost impecabilă în amicalele din această vară, iar de la startul sezonului a obţinut deja 4 victorii. A învins-o pe Slavia Sofia în Supercupa Bulgariei, scor 1-0, gol marcat de Keşeru, apoi a trecut de Crusaders în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Keşeru a marcat o dublă în meciul tur, încheiat 7-0. La retur a fost odihnit, în victoria cu 2-0 a campioanei Bulgariei. La finalul săptămânii trecute, Ludogoreţ şi-a făct debutul în noua ediţie de campionat, 1-0 cu nou-promovata Etar.

Ludogoreţ - Vidi 1 @ 1.26

Afla mai multe despre: ludogoretvidiponturi pariurichampions league 

viewscnt
Articole similare