Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Dan Nistor nu i-a plăcut ce a auzit de la adversari: ”Dumiter s-a uitat la alt meci. Am vorbit cu anumite persoane”

Lui Dan Nistor nu i-a plăcut ce a auzit de la adversari: ”Dumiter s-a uitat la alt meci. Am vorbit cu anumite persoane”

U Cluj

Comentarii

Mijlocaşul celor de la U Cluj, Dan Nistor (35 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri de la Voluntari şi ratarea play-off-ului.

U Cluj a remizat pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

În urma acestui rezultat de egalitate, dar şi a victoriei dramatice a lui Sepsi de pe terenul Petrolului, clujenii au ratat calificarea în play-off în sezonul actual.

Multe regrete la U Cluj: ”Ne pare rău pentru aceşti suporteri”

La finalul partidei de la Voluntari, Dan Nistor a reacţionat şi a precizat că dezamăgirea a fost imensă în tabăra Universităţii.

De asemenea, mijlocaşul veteran a avut o replică şi pentru Andrei Dumiter, atacantul Voluntariului care a afirmat că echipa sa ”a dominat tot meciul”.

Nistor a mai precizat care este noul obiectiv al lui U Cluj pentru acest final de stagiune,

"Am fost la mâna noastră, iar acest lucru a pus presiune pe noi. Am avut patru ocazii mari, nu am reuşit să înscriem. Cei de la Sepsi au marcat în minutul 93, acesta a fost deznodământul. 

Trebuia să facem mult mai mult ca să ne calificăm. Ne pare rău pentru aceşti suporteri, care au arătat încă o dată că sunt alături de noi.

E o supărare foarte mare, dezamăgire, nimeni nu a spus nimic în vestiar. Din minutul 70 am vorbit cu anumite persoane din tribună şi ne ţineau la curent. Asta este viaţa, în fotbal se pot întâmpla multe. E dezamăgirea mai mare astăzi decât în finala Cupei.

Obiectivul rămâne o clasare între locurile 7-9. Dumiter s-a uitat la alt meci, nu ştiu la ce meci s-a uitat el", a declarat Dan Nistor, după meci.

Primarul Clujului, Emil Boc, un susţinător înfocat al echipei locale Universitatea, nu a primit deloc bine ratarea play-off-ului şi a lansat acuzaţii grave de blat, îndreptate spre meciul Petrolul - Sepsi (1-2).

Afla mai multe despre: u clujdan nistorsuperliga 

viewscnt
Articole similare