Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Daniel Pancu i s-a cerut din nou demisia. Reacţia tehnicianului rapidist la finalul meciului cu U Cluj: ”Nimic nu e pierdut”

Lui Daniel Pancu i s-a cerut din nou demisia. Reacţia tehnicianului rapidist la finalul meciului cu U Cluj: ”Nimic nu e pierdut”

Rapid

Comentarii

FC Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, în etapa a XVI-a a Ligii a II-a.

”Dacă aş fi principala problemă aici... eu nu îmi doresc decât binele clubului, nimic altceva. S-au făcut greşeli, e clar că am greşit cu toţii şi am ajuns în situaţia asta. Dar e o situaţie în care absolut nimic nu e pierdut” a comentat Daniel Pancu la finalul partidei cu Universitatea Cluj, după ce tehnicianului rapidist i s-a strigat din nou, demisia.

”E clar că nu e nimic pierdut, dar avem nevoie de puncte , să câştigăm. Ne-am recâştigat spiritul, cum îi spun eu, pentru că am fost în multe momente o echipă fără spirit. Lucrul ăsta nu mă reprezintă. Dacă am fi jucat mereu cu atitudinea corectă faţă de fotbal, mai ales când ai în spate o galerie şi nişte suporteri extraordinari, lucrul ăsta ar trebui să fie foarte uşor la Rapid” a mai spus tehnicianul alb-vişiniilor.

El a lăudat jocul echipei sale, considerându-l cel mai bun din ultima lună: ”Dacă stau şi mă gândesc la ce s-a întâmplat în ultima lună, astăzi cred că a fost cel mai bun joc al nostru. Am controlat jocul împotriva unei echipe mult mai bune decât o arată locul din clasament. Ne-am recâştigat unitatea de grup, ăsta era cel mai important lucru, cred că asta ne-a lipsit în ultimele etape. De acolo au venit şi evoluţiile noaster, unele ruşinoase, cum a fost cea de la Snagov, etapa trecută. Cred că am făcut un joc mai bun decât ce am oferit în ultimele trei etape. O altă atitudine la jucători, mult mai concentraţi, mult mai preocupaţi de a juca fotbal, chiar dacă din cauza stării gazonului le-am făcut două cadouri adversarilor. Din unul am luat gol, din celălalt a ratat Goga din faţa porţii” a mai spus antrenorul Rapidului la finalul remizei cu Universitatea Cluj. 

Pancu, schimbat cu Alexa?

Daniel Pancu ar putea fi destituit de conducerea clubului giuleştean. Deocamdată, singurul nume vehiculat pentru înlocuirea sa este Dan Alexa, în vârstă de 40 de ani, care a fost demis de la Astra după remiza cu FC Hermannstadt, scor 0-0, din etapa a 12-a a Ligii 1.

Dan Alexa a mai antrenat-o pe Rapid în sezonul 2015-2016, iar de-a lungul carierei a mai pregătit Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi şi Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid,  

viewscnt
Articole similare