Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique îşi apără portarul şi pune presa la zid: ”Spania joacă diferit de United. Ar trebui să vă gândiţi la asta înainte să atacaţi”

Luis Enrique îşi apără portarul şi pune presa la zid: ”Spania joacă diferit de United. Ar trebui să vă gândiţi la asta înainte să atacaţi”

Manchester United

Comentarii

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique a răspuns valurilor de critici pe care le suportă în această perioadă portarul echipei naţionale, David de Gea.

Luis Enrique a apărut în faţa jurnaliştilor spanioli foarte degajat. A răspuns tuturor întrebărilor şi şi-a apărat jucătorii, în frunte cu portarul David de Gea, subiectul criticilor presei spaniole şi a fanilor deopotrivă.

”Criticile sunt bine venite şi trebuie acceptat ca atare. Ele trebuie să fie însă adresate tuturor, nu unui singur jucător. Când toată atenţia se concentrează pe un singur jucător, ceva nu este în regulă. În ceea ce priveşte preferinţele mele, nu e cazul să mă pronunţ. Nu voi ataca niciodată un jucător în public, nu am făcut-o niciodată în cariera mea. Spania joacă diferit de ceea ce joacă Manchester United şi, intervin alte aspecte de care e bine să ţineţi cont. Cred că presa, voi adică, ar trebui să vă gândiţi mai mult asupra acestui subiect. Eu cred în echipa mea, în jucătorii mei şi îi voi apăra mereu” a declarat Luis Enrique în conferinţa de presă.

David de Gea a fost acuzat de presa iberică pentru greşelile din ultima perioadă în tricoul echipei naţionale. Într-un sondaj publicat de cotidianul AS, la care au răspuns peste 70 de mii de cititori, De Gea avea cele mai puţine voturi dintre posibilii titulari ai echipei naţionale.

Fanii l-au ales ca prima variantă pe Iker Casillas şi ca a doua opţiune pe Kepa Arizabalaga. De Gea a fost declarat cel mai bun jucător al lui Manchester United în 4 din ultimii 5 ani. 

Afla mai multe despre: luis enriquedavid de geanaţionala spanieimanchester united 

viewscnt
Articole similare