Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique, noul selecţioner al echipei naţionale a Spaniei

Luis Enrique, noul selecţioner al echipei naţionale a Spaniei
Comentarii

Fostul antrenor al echipei FC Barcelona, Luis Enrique, este noul selecţioner al naţionalei Spaniei, a anunţat preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales.

Federaţia Spaniolă i-a oferit lui Luis Enrique un contract valabil doi ani, până la finalul Campionatului European din 2020. "Am decis în unanimitate numirea lui Luis Enrique în funcţia de selecţioner pentru următorii doi ani", a declarat Rubiales, citat de Marca.

Luis Enrique nu a mai antrenat de când s-a despărţit de FC Barcelona, la finalul sezonului 2016-2017, dar acum îşi reia activitatea. Fernando Hierro nu a continuat pe banca tehnică a Furiei Roja, demisionând inclusiv din funcţia de director sportiv.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani le-a luat faţa lui Quique Sanchez Flores, Michel, Roberto Martinez sau Victor Sanchez del Amo, alte nume luate în discuţie.

Echipa naţională a Spaniei a părăsit Cupa Mondială din Rusia încă din faza optimilor de finală, fiind învinsă de naţionala ţării gazde la lovituri de departajare.

Afla mai multe despre: luis enriquespanianationala 

viewscnt
Articole similare