Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique pregăteşte un transfer important la PSG! Goalkeeper-ul din La Liga dorit de antrenorul spaniol

Luis Enrique pregăteşte un transfer important la PSG! Goalkeeper-ul din La Liga dorit de antrenorul spaniol
Comentarii

Luis Enrique (53 de ani), antrenorul celor de la PSG, vrea să-l aducă în capitala Franţei pe Yassine Bounou (32 de ani), goalkeeper-ul de la Sevilla.

Luis Enrique pregăteşte un transfer important la PSG

Tehnicianul spaniol a fost prezentat la Paris în urmă cu două săptămâni, iar acum îşi formează lotul cu care speră să aducă în sfârşit trofeul Champions League în capitala Franţei. Una dintre mutările pe care Luis Enrique şi le doreşte este reprezentată de Yassine Bounou, cunoscut drept Bono. 

Goalkeeper-ul de la Sevilla a făcut o Cupă Mondială de excepţie alături de Maroc, naţională cu care s-a clasat pe locul 4, după ce a pierdut finala mică în faţa Croaţiei.

Antrenorul lui PSG vrea să aducă un portar care să-i facă concurenţă lui Gigi Donnarumma, iar Bono este alegerea acestuia. Conform RMC Sport, parizienii sunt dispuşi să ofere 15 milioane de euro, însă FC Sevilla cere 20 de milioane pentru realizarea transferului.

OFICIAL | ”Copilul teribil” al fotbalului italian a semnat cu PSG. Transfer de răsunet pentru campioana Franţei

PSG a anunţat, în mod oficial, că a obţinut serviciile jucătorului Cher Ndour (18 ani). Este al şaselea transfer oficial al parizienilor în această vară.

Clubul francez PSG a anunţat miercuri cel de-al şaselea transfer al verii, mijlocaşul italian Cher Ndour, un jucător de 18 ani.

Internaţionalul U21 italian Cher Ndour a semnat un contract pe cinci ani cu PSG şi a oferit prima reacţie.

”Sunt foarte emoţionat. Este un amestec de emoţii, dar mai ales de fericire pentru că Paris Saint-Germain este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, cu mulţi campioni, iar pentru mine este o onoare să fac parte din această nouă familie”, a declarat Ndour, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al parizienilor.

Cher Ndour se afla la final de contract cu gruparea portugheză Benfica Lisabona, alături de care a câştigat, în 2022, UEFA Youth League. El a evoluat într-un singur meci la prima echipă a lusitanilor, având mai multe apariţii în echipa a doua a Benficăi.

Cher Ndour este titular în echipa naţională U19 a Italiei, care va juca joi în semifinalele Euro U19, din Malta. Ndour a marcat şi un gol, în grupe, în victoria cu 4-0 împotriva Maltei.

Ndour este al şaselea transfer al verii pentru PSG, alături de cele ale jucătorilor Milan Skriniar, Lucas Hernandez, Manuel Ugarte, Kang-in Lee şi Marco Asensio.

Afla mai multe despre: psgluis enriqueyassine bounou 

viewscnt
Articole similare