Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez a dezvăluit motivul pentru care a fost înlăturat de la Barcelona. Uruguayanul s-a dezlănţuit

Luis Suarez a dezvăluit motivul pentru care a fost înlăturat de la Barcelona. Uruguayanul s-a dezlănţuit

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez a discutat despre relaţia conflictuală pe care a avut-o cu oamenii din conducerea Barcelonei, relaţie care a stat la baza plecării sale la Atletico Madrid.

Fostul nouar blaugrana consideră că oficialii catalani şi-au dorit să îl îndepărteze de Lionel Messi, pentru că cei doi au o relaţie de prietenie puternică.

”Pot să vă spun că Messi a trecut printr-o situaţie complicată. El a vrut să plece, dar clubul nu l-a lăsat. Am încercat să-l susţin, să am grijă de el şi să-i distrag un pic atenţia. Cred că au vrut să mă ia de lângă Messi, poate că i-a deranjat că am o relaţie foarte bună cu Leo. Poate că au vrut ca noi doi să nu mai petrecem atât de mult timp împreună.

Clubul ar fi trebuit să-i respecte decizia de a pleca. Există posibilitatea ca Messi să meargă să joace pentru alt club, dar, dacă se va simţi confortabil, dacă va fi din nou fericit şi clubul va avea o altă conducere, îşi va dori să continue la Barcelona. Ca prieten, voi fi fericit dacă îi va merge bine acolo. La fel, voi fi fericit şi dacă va decide să meargă la alt club.”, a declarat Luis Suarez, conform ESPN.

Suarez rămâne în istoria Barcelonei drept unul dintre cei mai buni atacanţi ai catalanilor. Cifrele sale sunt excelente şi indivudual, şi la nivel de echipă. ”El Pistolero” a marcat 198 de goluri şi le-a oferit colegilor săi 109 pase decisive în 283 de partide adunate în cei şase ani petrecuţi pe Câmp Nou. De asemenea, Suarez a câştigat alături de Barcelona 13 trofee, dintre care Liga Campionilor (2015).

Afla mai multe despre: luis suarezbarcelonaatletico madridla liga 

viewscnt
Articole similare