Experiențe împreună.
You are here:

Luis Suarez n-a uitat de FC Barcelona. Dezvăluirile atacantului despre plecarea de la catalani: "Ce m-a deranjat cu adevărat a fost ce mi-au spus şefii clubului"

Luis Suarez n-a uitat de FC Barcelona. Dezvăluirile atacantului despre plecarea de la catalani: "Ce m-a deranjat cu adevărat a fost ce mi-au spus şefii clubului"
Comentarii

Înaintea partidei dintre Atletico Madrid şi Chelsea, Luis Suarez a vorbit despre plecarea de la de la FC Barcelona. Atacantul va juca pentru echipa lui Simeone în manşa tur din optimile Ligii Campionilor, în direct la Telekom Sport 3, de la ora 22:00.

"Pe primul loc este factorul mental. E foarte important să fii puternic psihic şi să simţi că eşti în stare să întorci situaţiile dificile. Asta a fost întotdeauna una din caracteristicile mele, chiar atunci când treceam prin momente grele. Acest caracter m-a făcut să vin la această echipă care luptă pentru nişte lucruri importante. Una din motivaţiile mele a fost să demonstrez că încă se poate conta pe mine. Este o chestiune de amor propriu. După toţi acei ani la Barcelona, am vrut să demonstrez că mai pot fi util la cel mai înalt nivel, în elita spaniolă", a afirmat uruguayanul înaintea duelului de marţi dintre Atletico şi Chelsea, de la Bucureşti, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Pe de o parte, această schimbare a fost binevenită, fiindcă după tot ce am trăit la Barca, şi ţinând cont de felul cum s-au întâmplat lucrurile, îmi doream să fac o schimbare. Ce m-a deranjat cu adevărat e că şefii clubului mi-au spus că sunt bătrân şi că nu mai pot juca la cel mai înalt nivel, să fiu la înălţimea unei mari echipe. Asta mi-a displăcut", a spus Suarez, referindu-se la faptul că noul antrenor al catalanilor, Ronald Koeman, l-a sunat pentru a-l anunţa că nu se bazează pe el.

"Cel mai greu e când ai o familie care, de şase ani, e obişnuită să locuiască în acelaşi loc. Cel mai greu a fost să trebuiască să le explic copiilor că ne vom muta când ei au prietenii şi obiceiurile lor la Barcelona. Cu atât mai mult în timpul unei pandemii, cu dificultăţile actuale, mai ales când e vorba de socializarea cu oamenii de aici, de la Madrid. Asta complică lucrurile, e imposibil să ai nişte activităţi extraşcolare cu copiii, trebuie să stai acasă. Le lipsesc prietenii, cum soţiei mele îi lipseşte familia de la Barcelona. Trebuie să vezi însă şi partea bună: nu aveam cum să fiu fericit acolo unde nu mai sunt dorit. Acum, familia mea simte că sunt fericit şi acesta e lucrul cel mai important", a spus Suarez.

Uruguayanul a vorbit şi despre Messi: "Poate că ceea îi lipseşte lui Leo este să aibă un prieten în viaţa de toate zilele".

Atletico Madrid şi Chelsea Londra se vor înfrunta marţi seara, de la ora 22:00 (ora României), pe Arena Naţională din Bucureşti, cu porţile închise, în cadrul primei manşe a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul se joacă în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei, unde trebuia să se dispute iniţial partida.

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...