Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez şi-a trimis „discipolul” la Lazio. Un fotbalist crescut de Barcelona a muşcat din adversar... La propriu | VIDEO

Luis Suarez şi-a trimis „discipolul” la Lazio. Un fotbalist crescut de Barcelona a muşcat din adversar... La propriu | VIDEO

Serie A

Comentarii

Luis Suarez nu este mereu cel mai bun exemplu pentru fotbaliştii mai tineri. Fundaşul lui Lazio, Patric, a confirmat acest lucru la meciul cu Lecce, din etapa cu numărul 31 din Serie A. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost eliminat după ce a muşcat din Giulio Donati.

Lecce a învins-o pe Lazio cu scorul de 2-1, dar antrenorul oaspeţilor, Simone Inzaghi, l-a pierdut şi pe Patric. În prelungirile partidei de pe Stadio Via del Mare, spaniolul crescut de Barcelona a primit cartonaşul roşu după ce a muşcat din braţul adversarului său, Giulio Donati.

Iniţial, centralul Maresca nu a văzut incidentul, dar, datorită sistemului V.A.R., arbitrul l-a eliminat pe Patric. Incidentul a amintit de celebra fază de la Campionatul Mondial din 2014, atunci când, uruguayanul Luis Suarez şi-a înfipt şi el „colţii” în fundaşul italian Giorgio Chellini. La acea vreme nu exista arbitrajul video, astfel că atacantul Barcelonei a scăpat de eliminare.

Ulterior, FIFA l-a suspendat patru luni pe Suarez şi l-a interzis timp de nouă partide în meciurile Uruguayului.

Afla mai multe despre: patriclazioleccebarcelona 

viewscnt
Articole similare