Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lukaku, atac furibund la adresa lui Manchester United: "Nu aveam ce căuta în acea echipă... De vină eram doar eu, Pogba sau Alexis"

Lukaku, atac furibund la adresa lui Manchester United: "Nu aveam ce căuta în acea echipă... De vină eram doar eu, Pogba sau Alexis"

Manchester United

Comentarii

Romelu Lukaku s-a dezlănţuit după plecarea de pe Old Trafford. Internaţionalul belgian a dezvăluit că, în perioada petrecută la United, atunci când lucrurile nu mergeau bine, era arătat mereu cu degetul de către şefii clubului.

Pentru Lukaku, cei doi ani petrecuţi la Manchester United au fost un coşmar. Belgianul a scăpat însă în această vară, atunci când s-a transferat la Inter în schimbul a 80 de milioane de euro. 

Deşi a marcat doar 12 goluri în sezonul trecut de Premier League, Lukaku este de părere că şefii lui United au fost nedrepţi cu el şi că nu au făcut nimic să îl protejeze de atacurile presei şi ale fanilor. Din contră:

"Întotdeauna era găsit un vinovat. Eram eu, Pogba sau Alexis. Doar noi eram de vină tot timpul. Eu nu văd lucrurile chiar aşa. Foarte mulţi oameni erau de părere că nu am ce căuta în acea echipă. Şi nu doar simt acest lucru, îl ştiu.

Pentru mine, ceea este amuzant e faptul că, cum naiba eram slab la echipa de club, dar la echipa naţională eram bun. Acum sunt fericit. 

Am greşit cu ceva? În ultimele trei săptămâni ale sezonului nu am jucat deloc, dar apoi am mers la echipa naţională şi totul a fost perfect. Nimeni nu s-a plâns. Să fim serioşi, nu cred că sunt singurul care juca slab. Dar mulţi oameni credeau acest lucru.

Ei vor întotdeauna să găsească un vinovat. Vor să dea vina pe mine? Nu au decât. Eu ştiu prin ce am trecut. E doar fotbal până la urmă. Acum sunt aici şi joc. La un momentdat voi pleca. Ce s-a întâmplat în trecut a fost un rahat.

Man United are foarte mult potenţial să realizeze lucruri măreţe. E o echipă plină de talent, dar nu e suficient. Trebuie să construieşti o echipă. Multă lume nu crede că aveam ce căuta în acea echipă. Serios? Nicio problemă. Ne despărţim fără niciun fel de problemă", a declarat Romelu Lukaku în podcast-ul LightHarted Podcast.

 

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: lukakumanchester unitedinterman unitedromelu lukaku 

viewscnt
Articole similare