Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lumea fotbalului vorbeşte la superlativ despre Budescu I "E fabulos! De fiecare dată când pune piciorul pe minge produce ceva"

Lumea fotbalului vorbeşte la superlativ despre Budescu I "E fabulos! De fiecare dată când pune piciorul pe minge produce ceva"

FCSB

Comentarii

Patronul vicecampioanei face tot ce poate pentru a-i oferi lui Constantin Budescu un nou contract din vară! Dacă acum primeşte 20.000 de euro lunar, din iunie în conturile fotbalistului ar urma să intre 30.000 de euro.

Iar fără Budescu, FCSB chiar avea o mare problemă în acest sezon! Avea cu 12 puncte mai puţin. "Budescu are un rol important într-o echipă de fotbal, aşa că nu vă miraţi! El trebuie să facă diferenţa, trebuie să creeze şi să facă lucruri pe care nu le gândeşte nimeni. E unul dintre jucătorii care vede poarta din orice poziţie, un jucător care e periculos când are mingea", spune Hagi.

Gică Popescu comentează evoluţia mijlocaşului: "Întotdeauna a fost unul dintre jucătorii cel mai interesanţi din campionatul nostru. E într-o formă bună, marchează multe goluri, creează multe faze de poartă. Creează ocazii pentru jucători şi cred că este unul dintre cei mai buni fotbalişti din România în momentul de faţă".

Iar Mirel Rădoi crede că: "Budescu e fabulos. De fiecare dată când pune piciorul pe minge produce ceva, o face chiar şi din situaţii când te gândeşti că îi e foarte greu să mai iasă ceva. E esenţial pentru jocul Stelei de acum".

Afla mai multe despre: budescufcsbsteauaradoigica popescu 

viewscnt
Articole similare