Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-a sunat şi mi-a zis 'vreau să plec!'". Becali a rămas mască! Vedeta care nu mai suportă să stea la FCSB

"M-a sunat şi mi-a zis 'vreau să plec!'". Becali a rămas mască! Vedeta care nu mai suportă să stea la FCSB

FCSB

Comentarii

Adi Popa (31 de ani) vrea să plece de la FCSB, iar Gigi Becali (61 de ani) a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu "Motoreta", în urma căruia i-a permis acestuia să meargă în cantonament cu echipa. Ţinta lui Popa e să se trasfere în zona Golfului şi nu vrea să ajungă la Chindia Târgovişte sau FC Voluntari.

Becali a dezvăluit că Popa i-a dat un telefon şi l-a rugat pe acesta să-i permită să facă şi el deplasarea alături de FCSB în cantonamentul de la Marbella. Adi Popa consideră că echipele care o să vrea să-l transfere îl vor privi cu mai puţină reţinere dacă va fi în lotul FCSB, decât la Chindia sau Voluntari.

”La Popică... M-a sunat el. Şi a zis, ’brea, nea Gigi, noi am avut o colaborare’... Popică, e altcveva  la Popică... Cu el am câştigat bani, am avut performanţe. Mi-a zis 'Vreau să merg şi eu cu echipa. Dacă merg în ţările arabe, vreau să plec de la Steaua. Nu vreau să mă duc la Voluntari, la Chiajna sau la Târgovişte. Mi-a zis că dacă pleacă de la Steaua e altceva pentru el. Şi am zis, 'bine, mă, du-te şi tu cu echipa'. Şi l-am lăsat să plece”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Adi Popa s-a transferat la FCSB în august 2019 şi a semnat o înţelegere valabilă până în vara lui 2020. De la revenirea la FCSB, Popa a strâns doar 530 de minute în 11 meciuri, a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Adi Popa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gigi becaliadi popafcsbtransferplecare 

viewscnt
Articole similare