Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-au sunat două cluburi din liga naţională". Marius Şumudică a anunţat singura condiţie ca să revină în Superliga: "Există şi posibilitatea"

"M-au sunat două cluburi din liga naţională". Marius Şumudică a anunţat singura condiţie ca să revină în Superliga: "Există şi posibilitatea"

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) s-a întors în România, unde se va bucura de o pauză după perioada agitată de la Gazintep. Antrenorul n-a exclus posibilitatea de a semna în Superliga, dacă nu va găsi o ofertă tentantă din zona Golfului sau din Turcia.

Două cluburi din Superliga l-au sunat pe Marius Şumudică: "Există şi posibilitatea să rămân în ţară"

Antrenorul n-a mai reuşit să reziste la Gaziantep, după ultima înfrângere din campionat. Pe aeroportul din Otopeni, Marius Şumudică a vorbit deschis despre perioada petrecută la Gaziantep şi motivele rupturii de clubul din Turcia. 

Principalul a dezvăluit că două echipe din play-out-ul Superligii l-au contactat, dar Şumudică aşteaptă un semn din partea echipelor din străinătate. 

"M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem", a spus Marius Şumudică, la revenirea în ţară. 

În România, Marius Şumudică le-a antrenat pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Concordia Chiajna şi CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepmarius sumudica superligaoferte marius sumudica 

viewscnt
Articole similare