Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Macedoneanul din lotul lui Dinamo a dezvăluit secretul naţionalei ţării sale din meciul cu Italia: "A contat foarte mult acest aspect"

Macedoneanul din lotul lui Dinamo a dezvăluit secretul naţionalei ţării sale din meciul cu Italia: "A contat foarte mult acest aspect"
Comentarii

Mirko Ivanovski zâmbeşte din nou. Atacantul lui Dinamo şi-a revenit după accidentare, iar Macedonia de Nord a obţinut o victorie istorică în Italia şi s-a calificat în finala barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial.

"Mă simt foarte bine şi sunt foarte bucuros că mi-am revenit după accidentare. În al doilea rând, mă bucur pentru victoria obţinută de Macedonia în meciul cu Italia. Nu m-am aşteptat la acest rezultat, dar mă gândeam că la un meci de baraj se poate întâmpla orice. A fost un meci foarte greu, însă e important că am reuşit să câştigăm, iar acum vom juca finala.

Macedonia a avut atitudine, a avut dorinţa de a se califica şi a ştiut încă de la început că orice este posibil acolo. Macedonia s-a luptat până în ultimul minut, băieţii au alergat foarte mult, au şi avut puţin noroc, pentru că Italia a avut multe ocazii, dar aşa este în fotbal.

Sper ca băieţii să-şi dea sufletul pe teren şi în meciul cu Portugalia, îmi pare rău că se joacă din nou în deplasare şi nu pot să mă duc acolo să văd meciul. Nu ştiu ce se întâmpla asta, pentru că Portugalia joacă două meciuri acasă, nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. Fiecare jucător din lotul Portugaliei valorează peste 100 de milioane de euro, dar banii nu joacă pe teren.

Ar fi ceva fantastic ca Macedonia să se califice, să joci şi la Campionatul European, şi la Campionatul Mondial... Ar fi cu siguranţă cel mai bun an din cariera acestor jucători" , a declarat Mirko Ivanovski.

Reprezentativa Italiei a fost eliminată, joi seară, în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială, Calea C, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Macedonia de Nord.

Tot joi, Portugalia a învins cu 3-1 Turcia, Ţara Galilor s-a impus cu 2-1 în faţa Austriei şi Suedia a trecut cu 1-0 de Cehia, după prelungiri.

Rezultatele semifinalelor:

Calea A:

  • Ţara Galilor – Austria 2-1
    Au marcat: Bale ’25, ’51 / Sabitzer ‘65
  • Meciul Scoţia – Ucraina a fost amânat.
  • Finala pentru un loc la CM ar urma să aibă loc în iunie, la Cardiff.

Calea B

  • Suedia – Cehia 1-0 după prelungiri
    A marcat: Quaison ‘110

În cealaltă semifinală ar fi trebuit să se întâlnească Rusia şi Polonia, dar FIFA a decis ca polonezii să acceadă fără joc în finală, Rusia fiind exclusă din competiţii.

Finala pentru un loc la CM, Polonia – Suedia, va avea loc la 29 martie.

Calea C

  • Italia – Macedonia de Nord 0-1
    A marcat: Trajkovski ‘90+2
  • Portugalia – Turcia 3-1
    Au marcat: Otavio ’15, Jota ’42, Nunes ‘90+4 / Yilmaz ‘65

Finala pentru un loc la CM, Portugalia – Macedonia de Nord, va avea loc la 29 martie.

Afla mai multe despre: ivanovski 

viewscnt
Articole similare