Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mădălina Bereş, portdrapelul României la Jocurile Olimpice, ocheşte medalia de aur la Tokyo: ”Asta este împlinirea oricărui sportiv”

Mădălina Bereş, portdrapelul României la Jocurile Olimpice, ocheşte medalia de aur la Tokyo: ”Asta este împlinirea oricărui sportiv”
Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Mădălina Bereş a discutat despre Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde aceasta va purta drapelul României, alături de Robert Glinţă.

Ediţia acestui an a Jocurilor Olimpice a introdus o nouă regulă pentru portdrapel. În loc de un singur sportiv care va duce steagul ţării sale în ceremonia de deschidere, doi vor fi acum responsabili cu aceasta, atât o femeie cât şi un bărbat. Mădălina Bereş şi Robert Glinţă sunt cei doi aleşi ai României pentru Tokyo.

Medaliată cu bronz olimpic la Rio 2016 şi campioană mondială cu barca de 8+1 a României, Bereş reprezintă una dintre cele mai titrate sportive din Team Romania. Acesta mai are şase titluri europene şi speră la o nouă medalie la Tokyo, alături de colegele sale.

Mădălina Bereş ocheşte aurul la Jocurile Olimpice

Într-un interviu cu Telekom Sport, canotoarea a dezvăluit că se gândeşte chiar la aurul olimpic şi că este mândră să fie portdrapelul României. În plus, aceasta a povestit cum a primit vestea că va avea onoarea de a purta steagul României în Japonia.

”Am aici toate semnăturile colegilor mei, a întregii echipe, a staff-ului de canotaj şi într-adevăr îmi revine o responsabilitate mare de a duce acest drapel şi de a fi un start, de a da startul acestei competiţii. Pe acesta îl port cu mine peste tot, la toate concursurile, este drapelul care ne reprezintă pe noi, îl luăm pe podium şi este drapelul echipei.

Domnul Alupei m-a sunat şi m-a informat că voi fi portdrapelul, am avut, ca şi acum, foarte mari emoţii şi mă bucur foarte mult. M-am gândit că foarte mulţi sportivi cu foarte multe rezultate şi cu mari rezultate au dus acest drapel şi că sunt onorată să fac parte şi eu din această listă.

(n.r. despre medalii) Împlinirea suprema, cred că asta este împlinirea oricărui sportiv. Se poate, orice se poate, bineînţeles, ne dorim orice medalie, chiar şi medalia de aur ne dorim s-o obţinem. Da, pot! Putem împreună! Pentru că suntem... fac parte din barca de 8+1 şi alături de colegele mele putem obţine orice medalie”, a declarat Mădălina Bereş, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicejocuri olimpice tokyoolimpiadăcanotaj olimpiadămădălina bereşportdrapel românia 

viewscnt
Articole similare