Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maftei, sincer după egalul dintre Voluntari şi Dinamo: "E un punct câştigat, un rezultat echitabil!". Ce a spus despre cele patru schimbări de la pauză

Maftei, sincer după egalul dintre Voluntari şi Dinamo: "E un punct câştigat, un rezultat echitabil!". Ce a spus despre cele patru schimbări de la pauză

FC Voluntari

Comentarii

Vasile Maftei, secundul lui Bogdan Andone la Voluntari, a vorbit la finalul meciului FC Voluntari - Dinamo 1-1, din etapa a 26-a din Liga 1.

Maftei a spus că, după aspectul jocului, e un punct câştigat de Voluntari în meciul cu Dinamo şi şi-a acuzat elevii de lipsă de concentrare la finalizare. Fostul fundaş a mai spus că el şi echipa sa trebuie să fie mulţumiţi că meciul s-a terminat egal, deşi în partea secundă, după părerea sa, Voluntari a a jucat mai nnbine.

"După aspectul jocului, cred că este un punct câştigat. Foarte bine am fi putut în repriza a doua să marcăm şi golul doi. Am avut câteva contraatacuri şi, din păcate, lipsa de concentrare la finalizare a făcut să nu marcăm şi golul doi. Foarte bine puteam să şi pierdem jocul pe final. Paradoxal, am jucat mai bine în repriza a doua când am rămas în zece oameni. Cred că rezultatul este unul echitabil.

Până la urmă trebuie să fim mulţumiţi că am reuşit să egalăm. Şi iar trebuie să fim mulţumiţi că, în inferioritate numerică, am reuşit să nu primim gol. Până la urmă e un punct care, până la finalul campionatului, va conta"
, a spus Vasile Maftei, la Telekom Sport.

Maftei a vorbit şi despre cele patru schimbări făcute la pauză: "Am vorbit cu Bogdan, ne-a explicat exact ce trebuie să facem, am schimbat puţin şi sistemul... Dacă în prima repriză nu am avut reuşite, era clar că trebuie să schimbăm ceva", a mai spus secundul lui Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: vasile mafteivoluntariliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare