Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Magaye Gueye, exclus de coechipieri! Atacantului francez i s-a dat interzis la Săftica, în urma scandalului monstru cu cocaina

Magaye Gueye, exclus de coechipieri! Atacantului francez i s-a dat interzis la Săftica, în urma scandalului monstru cu cocaina

Dinamo București

Comentarii

În urma unui control anti-doping efecuat după partida cu FCSB din Cupă, atacantul dinamovist, Magaye Gueye, a fost depistat pozitiv cu cocaină. Dinamo a reuşit atunci să câştige partida, însă acum îşi pierde unul dintre atacanţi. După aceste dezvăluiri, colegii de echipă ai francezului i-au transmis că nu mai este bine venit la Săftica.

Dinamo nu a avut antrenament astăzi, iar jucătorii formaţiei nu vor să îl mai vadă pe Magaye Gueye la Săftica. Aparent, nici măcar până acum, jucătorul nu şi-a cerut scuze colegilor săi şi nu a comunicat cu aceştia, în urma scandalului pe care l-a iscat, conform GSP.

În plus, nu a fost prima oară când atacantul francez a călcat strâmb de la venirea în Ştefan cel Mare, după un incident din ianuarie. Atunci, Gueye a fost filmat într-un jacuzzi, cu două femei, înjurându-şi echipa şi insinuând că nu a fost plătit la zi.

”Cireaşa de pe tort” este că cei care au cerut controlul anti-doping în urma căruia a fost depistat pozitiv cu cocaină fotbalistul francez au fost fanii ”câinilor”.

VIDEO | Rezumat FC Voluntari-Dinamo Bucureşti 1-1

Afla mai multe despre: liga 1dinamo bucureştimagaye gueye 

viewscnt
Articole similare