Experiențe împreună.
You are here:

Mai multe meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 au fost amânate! Vina a fost aruncată pe cluburi

Mai multe meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 au fost amânate! Vina a fost aruncată pe cluburi
Comentarii

Meciurile din preliminariile CM-2022, programate în această lună, în America de Sud, au fost amânate de Conmebol, din cauza faptului că grupările europene refuză să elibereze jucătorii selecţionaţi, informează marca.com.

"Comitetul Conmebol a decis să suspende cele două etape de calificare pentru Qatar 2022, programate în luna martie. Decizia a fost luată din cauza imposibilităţii de a avea disponibili toţi jucătorii sud-americani în timp util. FIFA va analiza reprogramarea meciurilor în coordonare cu CONMEBOL şi cu asociaţiile sale membre", a precizat Conmebol, într-un comunicat.

Cuburile europene refuză să elibereze jucătorii deoarece aceştia ar urma să intre în carantină la revenirea în ţările în care au contracte, din cauza restricţiilor de călătorie puse în aplicare în urma pandemiei de coronavirus.

Etapele cu numărul 5 şi 6 din preliminariile sud-americane erau programate la 25/26 martie, respectiv 30 martie. Cele mai importante meciuri din aceste etape erau Columbia - Brazilia, Argentina - Uruguay, la 26 martie, şi  Brazilia - Argentina, la 30 martie.

Brazilia (12 puncte), Argentina (10), Ecuador (9), Paraguay (6) şi Uruguay (6) sunt echipele de pe primele cinci locuri care duc la turneul final şi la baraj.

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...