Experiențe împreună.
You are here:

"Mai puţină muncă stupidă!" Soţia secundului lui Lucescu, reacţie neaşteptată despre român. I-a dat de gol pe cei de la Dinamo Kiev

"Mai puţină muncă stupidă!" Soţia secundului lui Lucescu, reacţie neaşteptată despre român. I-a dat de gol pe cei de la Dinamo Kiev

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român Mircea Lucescu a ajuns din nou în prim-plan în Ucraina, după ce a reuşit să cucerească titlul şi cu Dinamo Kiev. Laudele la adresa sa au curs în ultimele săptămâni. De această dată, soţia secundului Oleg Gusev, Maria, "a dat din casă" şi a dezvăluit cum lucrează "Il Luce".

Dinamo Kiev a reuşit să întrerupă supremaţia lui Şahtior Doneţk, fostul club al lui Mircea Lucescu, după patru sezoane în care "minerii" au cucerit titlul. Laudele au curs la adresa echipei, dar şi pentru Mircea Lucescu, cel care acum ţinteşte grupele Champions League, în următorul sezon. 

Soţia secundului lui Mircea Lucescu a dezvăluit cum se lucrează la Dinamo Kiev

O declaraţie interesantă a fost furnizată de Maria Guseva, soţia secundului lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, Oleg Gusev, fost jucător important la echipa din capitala Ucrainei. 

Aceasta a apreciat modul de pregătire al meciurilor impus de Mircea Lucescu şi a susţinut că "e mai puţină muncă fizică stupidă", dezvăluind, astfel, o parte din strategia staff-ului tehnic al echipei. 

"Chiar îmi place concepţia lui Mircea Lucescu şi felul în care abordează antrenamentele. Ce fac fanii (n.r. - ultraşii care-l contestă pe antrenorul român) nu e clar pentru bine, dar nu e treaba mea. 

Omul a venit şi îşi face treaba perfect. Dinamo a arătat bine în meciuri, sunt minunaţi. Aşa e, e mai puţină muncă fizică stupidă, când trebuie să alergi până la epuziare şi apoi să te operezi la genunchi.

E o abordare înţeleaptă, raţională de a antrena (n.r. - la Dinamo Kiev). Chiar îmi place de antrenorul Mircea Lucescu", a declarat Maria Guseva, conform Sport.ua

Iar tactica lui "Il Luce" a funcţionat în acest sezon. Dinamo Kiev a marcat 56 de goluri, cele mai multe goluri în campionat, şi a primit doar 15, cele mai puţine. De cealaltă parte, Şahtior Doneţk are 49 de goluri marcate şi 19 goluri primite. 

"99% Mircea Lucescu rămâne la Dinamo Kiev"

Jurnalistul Igor Tsyganyk, cel care a dezvăluit modul în care Mircea Lucescu a fost înlăturat de la Şahtior Doneţk, a dezvăluit că Dinamo Kiev nu-şi va pierde antrenorul în noul sezon. 

"Garantez, 99% Mircea Lucescu rămâne la Dinamo Kiev. Mai are un an de contract. Are ambiţia de a demonstra tot ce se poate în competiţiile europene. Va avea oferte, dar provocarea e în Champions League", a declarat Tsyganyk, conform Football24.ua. 

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...