Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mâine este o zi plină de tenis pentru jucătoarele românce care se pregătesc de Australian Open. A mai rămas fix o săptămână

Mâine este o zi plină de tenis pentru jucătoarele românce care se pregătesc de Australian Open. A mai rămas fix o săptămână

Sporturi

Comentarii

Simona Halep, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Patricia Ţig şi Andreea Mitu au programate meciuri în cursul zilei de mâine.

Nu mai puţin de 6 românce vor juca mâine în turneele de la Melbourne, pregătitoare pentru Australian Open. Simona Halep, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Patricia Ţig şi Andreea Mitu au programate meciuri în cursul zilei de mâine.

Ana Bogdan, locul 93 WTA, are cel mai dificil meci dintre toate jucătoarele românce. Aceasta va juca în faţa liderului mondial la WTA, Ashleigh Barty, în cel de-al 2-lea tur al turneului WTA 500 Yarra Valley Classic. Irina Begu, locul 79 WTA, va juca împotriva sportivei din Belarus, Aliaksandra Sasnovich, locul 90 WTA, în turul 2 Gippsland Trophy. Mihaela Buzărnescu va evolua la dublu alături de franţuzoaica Alize Cornet în faţa cuplului Hayley Carter / Luisa Stefani.  Tot la dublu, cuplul Monica Niculescu / Patricia Ţig, va evola în faţa perechii Andreja Klepac / Elise Mertens. Simona Halep va debuta şi ea la dublu alături de Daria Gavrilova. Cele două vor da piept cu perechea Belinda Bencic / Barbora Strycova.

Australian Open va debuta peste fix o săptămână.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare