Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mâine va exista o discuţie pentru preluarea clubului de către un om de afaceri". Clubul din Liga 1 care poate face o mutare mult aşteptată!

"Mâine va exista o discuţie pentru preluarea clubului de către un om de afaceri". Clubul din Liga 1 care poate face o mutare mult aşteptată!

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Se negociază salvarea unui club important din Liga 1, în aceste zile. Situaţia lui Gaz Metan se poate îmbunătăţi, dacă investitorul care va veni la negocieri va accepta să preia clubul din Mediaş.

Schimbare de situaţie la Gaz Metan? Se negociază preluarea echipei

Antrenorul lui Gaz Metan, Ilie Poenaru, a anunţat câteva veşti bune la clubul cu datorii de aproape trei milioane de euro. 

Pe pagina sa de Facebook, primarul din Mediaş, Gheorghe Roman, a transmis că există trei variante pentru clubul de fotbal, printre care şi preluarea echipei de către un investitor. Se pare că această variantă se va negocia în aceste zile. 

„Mâine va exista o discuţie pentru preluarea clubului de către un om de afaceri. În afară de faptul că e român, mai multe nu ştiu. Mâine se va discuta concret, deja au fost câteva tatonări. Va fi şi o întâlnire între Transgaz, Primărie şi Romgaz, acum aşteptăm şi noi să vedem ce se va întâmpla. Să dea Dumnezeu să se rezolve!”, a declarat Poenaru pentru Gazeta Sporturilor.

Tehnicianul a continuat pe seama situaţiei: „Am înţeles că azi s-a interesat de club şi un fond de investiţii care ar dori să preia echipa. 

Pe mine mă interesează să se întâmple ceva acum, să nu fiu depunctat, să putem debloca transferurile. Altfel, problemele cu banii, restanţele sunt tot la fel. Am luat ultimii bani pe septembrie-octombrie 2021. Calculaţi şi voi, că nici nu mai ştiu câte restanţe sunt”, a mai spus Ilie Poenaru. 

Gaz Metan are de achitat datorii spre foştii angajaţi, dar şi spre actualii fotbalişti, care sunt neplătiţi de cinci luni. Clubul riscă interdicţie la transferuri, depunctare şi chiar retrogradarea din Liga 1. 

De altfel, a mai apărut o datorie apăsătoare. Banii neplătiţi către Ronaldo Deaconu i-ar putea aduce echipei două puncte în minus în clasamentul Ligii 1. 

Afla mai multe despre: gaz metanilie poenarugaz metan om de afaceri 

viewscnt
Articole similare