Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu, luat prin surprindere de conducerea Astrei: ”Dani mi-a stricat vacanţa cu soţia”

Măldărăşanu, luat prin surprindere de conducerea Astrei: ”Dani mi-a stricat vacanţa cu soţia”

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu spune că a fost luat prin surprindere de conducerea Astrei când i-a fost propus postul de antrenor. Este prima aventură pentru Măldărăşanu ca antrenor în Liga 1.

Şefii Astrei au surprins când au anunţat că Marius Măldărăşanu va fi succesorul lui Gigi Mulţescu pe banca Astrei. Fostul mijlocaş nu are experienţă la nivelul Ligii 1 şi, până acum, a pregătit echipa a doua a Astrei. Măldărăşanu spune că a fost şi el surprins:

”Nu mă aşteptam, am fost luat prin surprindere acum 4 zile. Chiar aveam propusă o vacanţă din partea soţiei, dar mi-a stricat-o Dani. Dar în istoricul carierei mele de sportiv existau două transferuri care m-au luat din pat şi, ca antrenor, văd că se continuă acest lucru”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani spune că şefii Astrei i-au stabilit drept obiectiv calificarea în play-off-ul Ligii 1: ”Play-off şi, dacă conducerea mi-ar fi trasat un obiectiv mai mic, ca jucător am fost obişnuit la obiective măreţe, ca să zic aşa. Eu, în vestiar, aş fi trasat un obiectiv al nostru, îmi doresc cât mai mult,  adică ca şi target, tot timpul ca şi om, ca şi sportiv, mi-am dorit cât mai mult. Nu mă costă absolut nimic să îmi doresc asta şi de ce să nu încerc? Dacă îţi doreşti puţin, probabil puţin realizez”

Afla mai multe despre: marius maldarasanuastraliga 1 

viewscnt
Articole similare