Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu trage un semnal de alarmă în privinţa Rapidului: "Eu i-am avertizat de atunci, dar unii m-au înjurat"

Măldărăşanu trage un semnal de alarmă în privinţa Rapidului: "Eu i-am avertizat de atunci, dar unii m-au înjurat"

Rapid

Comentarii

Marius Măldărăşanu a câştigat un nou meci în Liga a II-a pe banca lui Hermannstadt, ocupanta locului secund în clasament şi, totodată, echipă fără înfrângere în actualul sezon.

Imediat după victoria cu Unirea Slobozia, Măldărăşanu a vorbit şi despre Rapid, clubul pentru care a evoluat zece ani, între 1998 şi 2008.

"Acum ceva vreme, undeva pe site-ul Rapidului, a fost o emisiune a lui Lucian Ionescu şi le-am spus de atunci suporterilor, i-am avertizat. Unii m-au injurat, nu trebuie sa fie suporteri de rezultat, pentru că asta văd că se întâmplă acum.

Rapid e o echipă nou promovată, anul acesta de tranziţie este foarte dificil, a început sezonul foarte bine, acum aşteptările sunt mari, dar a apărut reculul" , a spus antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu.

După un start excelent de sezon în care a obţinut 16 puncte încă din primele şase etape disputate, Rapid a ajuns acum la patru meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Succesul de la Botoşani, de pe 22 august, a fost ultimul înregistrat de Rapid în Liga I. De mai bine de o lună, giuleştenii n-au mai reuşit să se impună într-un meci din campionat, înregistrând trei înfrângeri, cu Universitatea Craiova, cu Gaz Metan Mediaş şi cu FC Voluntari, şi o remiză, scor 2-2, în deplasarea de la UTA.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare