Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mama lui Marica a rupt tăcerea. Mesaj pe faţă pentru cei doi după apariţia imaginilor: "Aşa se susţine o familie"

Mama lui Marica a rupt tăcerea. Mesaj pe faţă pentru cei doi după apariţia imaginilor: "Aşa se susţine o familie"galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României, Ciprian Marica, se bucură se sprijinul celor din jurul său, după ce imagini compromiţătoare au fost făcute publice.

VIDEO Ciprian Marica, în centrul unui scandal cu soţia unui apropiat

Ciprian Marica a fost surprins într-o ipostază deloc plăcută, în august 2019. Actualul patron al Farului Constanţa e acuzat de Florin Muntean Junior că a întreţinut relaţii intime cu soţia celui din urmă, într-un hotel din Cluj.

Ziardecluj.ro a publicat, miercuri, incidentul petrecut anul trecut într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Se pare că Florin Muntean Junior a primit câteva indicii în privinţa infidelităţii soţiei, pe nume Ana Muntean, iar ajuns în faţa camerei a fost întâmpinat de Ciprian Marica. 

La câteva ore de la apariţia imaginilor, iubita lui Marica, Ioana Marcu, a publicat o poză în care e alături de partenerul său. Printre comentarii şi-a făcut apariţia şi mama fostului atacant: "Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea şi înţelegerea sunt valorile care susţin o familie fericită şi sănătoasă! Vă iubesc!!!", a scris mama lui Ciprian Marica, Sorina, în dreptul fotografiei postată de Ioana, conform Spy News. 

GALERIE FOTO

Mesajul postat de Ciprian Marica, la scurt timp după ce în presă a apărut un filmuleţ compromiţător cu el şi cu soţia altui bărbat

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ciprian maricaciprian marica inselat 

viewscnt
Articole similare