Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mama lui Radu Drăguşin, dezvăluiri despre fundaşul român. Care este următorul vis al acestuia în carieră. ”A muncit extrem de mult” | EXCLUSIV

Mama lui Radu Drăguşin, dezvăluiri despre fundaşul român. Care este următorul vis al acestuia în carieră. ”A muncit extrem de mult” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Radu Drăguşin (22 de ani) trece printr-un moment foarte bun al carierei sale. După ce a bifat primul său meci ca titular la Tottenham, a jucat 90 de minute şi în partida amicală dintre România şi Irlanda de Nord.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, 22 martie, cu reprezentitva Irlandei de Nord, pe teren propriu, scor 1-1, într-un meci amical disputat la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Radu Drăguşin a făcut pereche în centrul defensivei tricolore cu Andrei Burcă. Fundaşul de 22 de ani s-a aflat la primul meci de când a bifat şi prima sa partidă ca integralist la Tottenham, în eşecul dur suferit în derby-ul londonez cu Fulham (0-3).

Mama lui Radu Drăguşin, despre cum se simte fiul ei şi ce speră de la participarea României la EURO 2024

Despre perioada pe care o traversează Radu Drăguşin a vorbit şi mama sa, Svetlana Simion, care a precizat că tânărul internaţional român se simte foarte bine atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

Aceasta a povestit că fiul ei îşi trăieşte visul de mic copil, să joace fotbal în Premier League şi să reprezinte cu mândrie tricoul naţionalei României.

De asemenea, Svetlana Simion îi ţine pumnii lui Radu Drăguşin la Campionatul European din Germania şi speră ca tricolorii să se califice din grupe.

”Radu se simte foarte bine. Eu mă duc din când în când acolo (n.r. la Londra), când îmi permite timpul. Radu se simte excepţional, este un vis pe care îl trăieşte din plin. 

El a muncit extrem de mult pentru a ajunge acolo unde este. Ne mândrim cu toţii, cred că toţi românii sunt foarte mândri de rezultatele echipei naţionale.

(n.r. despre naţionala României) Sperăm să treacă de grupe şi să meargă cât mai sus posibil. E o atmosferă excepţională, adoră atmosfera. Sunt toţi o familie, o mare familie”, a declarat mama lui Drăguşin, Svetlana Simion, pentru Orange Sport.

În vârstă de 22 de ani, Radu Drăguşin a adunat cinci meciuri la Tottenham, echipă la care a ajuns în această iarnă, de la Genoa. La naţională a bifat 13 partide.

În prezent, fundaşul central este cotat la 25 de milioane de euro, cea mai mare valoare de piaţă din cariera sa.

Afla mai multe despre: radu dragusinsvetlana simionromaniastranieriechipa nationalatottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare