Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Irlandei de Nord, doar cuvinte de laudă la naţionalei noastre: ”România poate trece de grupe la EURO!” Ce ”tricolori” a remarcat

Selecţionerul Irlandei de Nord, doar cuvinte de laudă la naţionalei noastre: ”România poate trece de grupe la EURO!” Ce ”tricolori” a remarcat

Echipa națională

Comentarii

Michael O'Neill a tras concluziile după România - Irlanda de Nord 1-1. Selecţionerul britanicilor a vorbit la superlativ despre naţionala noastră după remiza de pe Arena Naţională.

Michael O'Neill i-a remarcat pe Ianis Hagi, Radu Drăguşin şi Florinel Coman şi a susţinut că România poate trece de grupa de la EURO 2024, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătarea meciului dintre Islanda şi Ucraina.

”România este o echipă care te ţine sub presiune, experimentată, fizic este mai puternică decât noi, dar când a fost să ne batem pentru minge pe teren şi noi ne-am ridicat la nivelul lor. 

Cred că ne-a descurcat bine, Coman este un fotbalist foarte bun, Conor a jucat foarte bine defensiv în faţa lui. Am simţit că am avut în faţă o echipă puternică. A fost important pentru noi că am reuşit să îl oprim în primul rând pe Stanciu, care este în mod special un jucător care face diferenţa. 

De câte ori am jucat cu România în trecut mereu au avut unul, doi jucători excepţionali. L-am văzut şi pe Hagi care a intrat şi care clar are şi el potenţial să facă diferenţa, dar ne-am descurcat bine.

Având în vedere că şi locul trei se califică, România va merge la Euro şi cred că poate să treacă de grupe în această competiţie.

(n.r. despre Drăguşin) Mă aştept să se descurce bine în Premier League. Este un campionat foarte greu pentru apărători, trebuie să fi exact şi rapid, cred că are nevoe timp de adaptare, dar am văzut interesul marilor cluburi din Europa pentru el, aşa că mă aştept să se descurce bine în Premier League”, a spus Michael O'Neill după meci.

Afla mai multe despre: româniairlanda de nordmichael o'neillflorinel coman 

viewscnt
Articole similare