Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Basarab Panduru au sesizat problema echipei naţionale şi au propus o soluţie: ”De ce nu?” | EXCLUSIV

MM Stoica şi Basarab Panduru au sesizat problema echipei naţionale şi au propus o soluţie: ”De ce nu?” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Naţionala României a remizat cu Irlanda de Nord (1-1) într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională.

Dat fiind faptul că Nicuşor Bancu, titularul de drept pentru postul de fundaş stânga în naţionala noastră este accidentat, Edi Iordănescu a fost nevoit să improvizeze.

Selecţionerul l-a trimis pe teren pe Cristi Manea pe partea stângă a apărării, iar pe dreapta a jucat Vasile Mogoş, concurentul lui Manea pentru postul de fundaş dreapta la CFR Cluj.

Cum ar putea arăta România în meciul cu Columbia? Meme şi Pandi văd o defensivă ”tricoloră” cu cinci fundaşi

Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au sesizat problemele pe care le-a avut naţionala pe flancul stâng al apărării la meciul cu Irlanda de Nord şi au analizat posibilitatea ca România să înceapă meciul cu Columbia de pe Metropolitano cu cinci fundaşi.

MM Stoica: (n.r. despre Cristi Manea) E greu să aibă aport ofensiv. Singurul lui aport ofensiv e că aruncă foarte lung de lşa margine, nu o spun cu nicio umbră de ironie. Fiind dreptaci pur, e foarte greu să ataci cu el. Nici fundaş dreapta nu e foarte ofensiv. Nu cred că este o variantă. (n.r. - dar nu sunt variante) Aia e problema. Era logic să încerci cu el. Găseşte un singur fotbalist român de profilul lui Bancu, la ora actuală. Este 'cel mai titular' dintre toţi. 

Basarab Panduru: De ce nu facem în cinci?

MM Stoica: Poate faci cu Columbia acum. Meciul cu expunere şi cel mai important e cel cu Columbia din Spania, pe Metropolitano, o să bubuie de români, columbieni.

Basarab Panduru: Dar nu cred că schimbă. Cine ar sări din schemă? Ai juca Alibec, Puşcaş în faţă, trei la mijloc, dar îi scoţi pe Man şi Coman, Mihăilă şi nu cred că face aşa ceva (n.r. - Edi Iordănescu)

Cum a arătat echipa României în amicalul cu Irlanda de Nord:

Fl. Niţă - Mogoş (Sorescu 46), Drăguşin, A. Burcă (Racoviţan 75), Cr. Manea - R. Marin (Şut 75), Cicâldău (Olaru 62) – Man (I. Hagi 75), N. Stanciu, Fl. Coman (Mihăilă 62) – G. Puşcaş

Afla mai multe despre: irlanda de nordromâniamihai stoicabasarab pandurucristi manea 

viewscnt
Articole similare