Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant columbian a murit la doar 24 de ani din cauza insuficienţei cardiace. El s-a prăbuşit la antrenament

Un atacant columbian a murit la doar 24 de ani din cauza insuficienţei cardiace. El s-a prăbuşit la antrenament
Comentarii

Guillermo Beltran, un fotbalist columbian în vârstă de 24 de ani, a murit, vineri, după ce s-a pribuşit la un atrenament cu echipa sa, CD Real Santa Cruz, din prima ligă boliviană.

Atacantul s-a plâns de ameţeli şi greaţă înainte de a se prăbuşi şi a muri din cauza unei insuficienţe cardiace, relatează RMC Sport.

"Astăzi, la ora 19.30, ne luăm rămas bun de la iubitul nostru jucător Guillermo Denis Beltrán, la sediul clubului Real Santa Cruz. Îi invităm cordial pe toţi suporterii să ni se alăture pentru un ultim rămas bun de la jucătorul nostru, care a lăsat o amprentă de neşters în inimile noastre şi în istoria clubului nostru. 

Vă mulţumim anticipat pentru prezenţa şi pentru manifestările de afecţiune în aceste momente dificile pentru noi toţi", este mesajul CD Real Santa Cruz.

Adolfo Soria Galvarro, directorul clubului bolivian, a rememorat momentul tragediei: "Se antrena ca de obicei şi s-a prăbuşit brusc. Au încercat să îl resusciteze, dar a murit în timp ce era transferat la o clinică".

Afla mai multe despre: guillermo beltranguillermo beltran deces 

viewscnt
Articole similare