Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mamă, mamă!”. MM Stoica, surprins de antrenamentele lui Dorinel Munteanu: ”Alergatul în pantă?! N-am văzut aşa ceva din 2004” | EXCLUSIV

”Mamă, mamă!”. MM Stoica, surprins de antrenamentele lui Dorinel Munteanu: ”Alergatul în pantă?! N-am văzut aşa ceva din 2004” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a fost prima echipă din Superligă care a demarat pregătirile pentru partea a doua a sezonului sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu.

MM Stoica a comentat antrenamente lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi

Dorinel Munteanu nici nu vrea să audă de cantonamente în Turcia sau Spania, aşa că a decis ca Oţelul să facă la munte stagiul de pregătire înainte de reluarea campionatului.

Munteanu nu îşi menajează jucătorii şi i-a pus să se antrenează în condiţii dure! Imaginile l-au suprins şi pe MM Stoica, care a mărturisit că de mult nu a mai văzut aşa ceva în Superligă.

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine... Dar e ireal! Eu mă mir... Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Asta e senzaţional... Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok... Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cistotti, dar nu dă nimeni...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Lotul SC Oţelul Galaţi pentru cantonamentul de la Vatra Dornei: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu - portari; Mihai Adăscăliţei, Jonathan Cisse, Ştefan Farcaş, Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacşu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev - fundaşi; Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic - mijlocaşi; George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop. Mijlocaşul Ionuţ Neagu a rămas acasă din cauza unei accidentări.

Oţelul a făcut primul transfer după ce Dorinel Munteanu a lăsat să plece şapte fotbalişti! Sârbul venit să dea goluri în Superliga

Afla mai multe despre: mm stoicadorinel munteanucantonament 

viewscnt
Articole similare