Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man şi Mihăilă, pe placul noului antrenor al Parmei: ”Am cerut jucători ca ei”

Man şi Mihăilă, pe placul noului antrenor al Parmei: ”Am cerut jucători ca ei”

Stranieri

Comentarii

Enzo Maresca, antrenorul Parmei pentru sezonul ce urmează, a declarat că Dennis Man şi Valentin Mihăilă se potrivesc stilului său de joc.

Enzo Maresca, tehnicianul care a fost adus în locul lui Roberto D'Aversa la Parma, a discutat despre stilul de joc pe care doreşte să îl imprime asupra Parmei în sezonul ce urmează. Antrenorul trecut pe la echipa U23 a lui Manchester City şi-a făcut formarea profesională sub tutela lui Pep Guardiola.

Maresca spune că a cerut clubului jucători care să se potrivească stilului său de joc, iar, conform acestuia, Man şi Mihălă ar fi perfecţi pentru filozofia sa. Tehnicianul italian are ca obiectiv promovarea înapoi în Serie A, la prima încercare.

Man şi Mihăilă, pe placul noului antrenor al Parmei

”Clubul ştie ce stil de joc vreau, ştie că vreau să câştig în felul meu, cu ideea mea despre fotbal. Nu este ceea ce se practică în Italia, dar merită să încerc. Am cerut jucători cu calităţi care se potrivesc filozofiei mele, aşa cum sunt tinerii Dennis Man, Mihăilă şi Valenti.

Mie îmi place să-mi adaptez jocul în funcţie de adversar. La City existau 5 module de joc. Mă apăr în 4-3-3, dar formula se poate schimba. Am nevoie de fundaşi abili, capabili să participe la construcţie. De acolo pleacă tot dacă vrei să domini jocul”, a declarat Enzo Maresca, pentru Parma Live.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparmaenzo maresca 

viewscnt
Articole similare