Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man şi Tănase au făcut spectacol, dar Petrea vrea şi mai mult: ”Am aşteptări şi mai mari de la ei” Cuvinte de laudă pentru Radunovic

Man şi Tănase au făcut spectacol, dar Petrea vrea şi mai mult: ”Am aşteptări şi mai mari de la ei” Cuvinte de laudă pentru Radunovic

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

”După aspectul jocului, cel puţin din repriza a doua, am dominat adversarul categoric, mă gândem că tre să pice golul cât mai curând pentru că intram în criză de timp şi poate nu mai reuşeam să marcăm.  După aspectul jocului, aveam certitudinea că vom marca. Ştiam că sunt o echipă organizată, periculoasă pe contraatac, ceea ce s-a întâmplat şi s-a dovedit în prima repriză când au avut o situaţie bună de a marca. Prima repriză echilibrată, a doua am reuşit să-i  împingem mai mult, să se retragă mai mult” a explicat după meci, antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea.

Radunovic a debutat la FCSB şi a avut o prestaţie excelentă, încununată cu o pasă de gol: ”Nu cred că a greşit vreo pasă, a jucat foarte bine, mă bucur că s-a adaptat foarte repede la stilul nostru de joc şi băieţii l-au primit foarte bine în echipă. A avut o evoluţie consistentă şi nu poate decât să mă bucure lucrul asta şi să-mi dea încredere pe viitor” l-a lăudat Petrea după meci. ”Sunt mulţumit de lotul avut, mă bucur că avem jucători polivalenţi care pot juca pe multe posturi. Aşteptăm revenirea lui Nedelcu, Filip şi atunci poate vom avea mai multe soluţii. N-am de ce să fiu nemulţumit. Totul timpul e nevoie de jucători, dar momentan ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie” a mai spus el.

Tănase şi Man au făcut un nou meci excelent: ”Aştept şi mai mult de la ei, şi din aspecte tehnico-tactice, al realizărilor personale cu golurile marcate e foarte ok, dar am şi mai mari aşteptări de la ei. Urmează meciul cu Viitorul la fel de disputat va fi, o echipă tânără ca şi a noastră, ofensivă, cred că va fi un meci frumos” a explicat Petrea.

Problema cantonamentului din Turcia a fost extrem de dezbătută în ultimele zile, iar antrenorul principal de la FCSB a mărturisit: ”N-avem nicio problemă, avem toate lucrurile puse la punct, toate documentele cerute, le-am adus, nu vreau să intru în polemică pe tema asta, fiecare e liber să spună ce vrea”

FCSB-Astra 3-0

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Man '77 şi Tănase '81, '89.

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '46), Cristea, Miron, Radunovic - Simion (Perianu '46), Olaru (Buziuc '75), Oct. Popescu - Tănase (Oaidă '90+3), Man, Fl. Coman. Antrenor: Anton Petrea

Astra: Lazar - Sousa, Graovac, Găman (Montini '71), Bruno - Crepulja - Canadija, Răduţ  (Balaure '80)- Stahl (Riza '71), Budescu, D. Gheorghe (V. Gheorghe '12). Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: O.Popescu '47. Tănase '67 / Găman '64

Arbitri: Marcel Bîrsan – Daniel Mitruţi, Bogdan Gheorghe – Ionuţ Coza

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare