Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City - Liverpool 2-1. Guardiola i-a provocat prima înfrângere a lui Klopp în acest sezon. "Cormoranii" au pierdut din avantaj

Manchester City - Liverpool 2-1. Guardiola i-a provocat prima înfrângere a lui Klopp în acest sezon. "Cormoranii" au pierdut din avantajgalerie foto

Premier League

Comentarii

În ultimul meci din runda a 21-a din Premier League, Manchester City a învins-o pe Liverpool, 2-1, pe teren propriu şi a revenit pe locul doi în clasament, în timp ce Liverpool a pierdut din avantaj.

Manchester City a început derby-ul mai bine, a avut posesia, dar Liverpool a avut singura ocazie a primei reprize, când doar câţiva milimetri i-au oprit pe "cormorani" să nu deschidă scorul. În cele din urmă, tabela a fost modificată de Aguero în minutul 40, printr-o execuţie imposibilă, din unghi. 

Elevii lui Klopp au intrat mai motivaţi în repriza a doua şi au forţat egalarea, care a venit printr-o acţiune frumoasă pe banda stângă, încheiată cu golul lui Firmino. Totuşi City nu a cedat şi Sane a restabilit diferenţa de un gol printr-un şut splendid, care a lovit mai întâi bara, apoi a intrat în poartă. Liverpool a presat şi pe final, dar fără reuşită. 

În urma acestui rezultat, "cetăţenii" acumulează 50 de puncte şi revin pe locul doi. Liverpool rămâne cu 54 de puncte. 


Manchester City - Liverpool 2-1
Aguero 40', Sane 72' / Firmino 64'

Echipele de start

Manchester City: Ederson - Danilo, Stones, Kompany (Otamendi), Laporte (Walker) - Bernardo Silva, Fernandinho, David Silva (Gundogan) - Sterling, Aguero, Sane
Rezerve: Muric, De Bruyne, Gabriel Jesus
Antrenor: Guardiola

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum (Sturridge), Henderson, Milner (Fabinho) - Salah, Firmino, Mane (Shaqiri)
Rezerve: Mignolet, Moreno, Keita, Lallana
Antrenor: Klopp

Final de meci. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin cinci minute. 

Min. 90: Greşeli în lanţ în apărarea lui Liverpool! Pe rând Bernardo Silva şi Sterling au fost aproape de a închide meciul. 

Min. 84: Liverpool vine cu replica! Salah i-a luat faţa lui Stones, iar şutul său este respins la limită de Ederson. 

Min. 81: Ocazie mare City! Trei "cetăţeni" scapă pe contraatac, Aguero rămâne singur cu Alisson, vrea să îl dribleze, dar nu reuşeşte, iar şutul este respins în corner. 

Min. 72: GOOOL City! Sane este găsit liber în flancul stâng, neamţul şutează, mingea trece printre picioarele lui Alexander-Arnold, loveşte bara din stânga porţii lui Alisson, iar apoi intră în plasă. 

Min. 64: GOOOL LIverpool! Firmino rămâne cu partea goală după o centrare a lui Robertson, care înscrie cu o lovitură de cap, cu poarta goală. 

Min. 62: Ocazie pentru Liverpool. Ederson a ieşit din poartă, balonul a ajuns la Firmino, dar City avea o "armată" de jucători în careu, iar şutul brazilianului a fost blocat în cele din urmă de Ederson, revenit în poartă. 

Min. 60: Situaţia s-a schimbat faţă de prima repriză. City are patru ocazii, cu una peste Liverpool. A avut un singur şut pe poartă care a fost şi gol. 

Min. 56: Trent Alexander-Arnold şutează din afara careului, dar mingea trece la o distanţă considerabilă de poartă. 

A început a doua repriză

Min. 45: Prima repriză va fi prelungită cu cel puţin două minute. 

Min. 40: GOOOOL Man City! Gol superb înscris de Kun Aguero, dintr-un unghi aproape imposibil. A fost al şaptelea gol în şapte meciuri, împotriva lui Liverpool pe Etihad Stadium. 

Min. 33: În ultimele 10 minute, Man City a avut 62% din posesie. 

Min. 28: David Silva face o preluare în careu şi sutează, dar balonul este respins de unul dintre fundaşii lui Liverpool. 

Min. 26: Liverpool are două ocazii şi un şut pe poartă până acum, City nimic. 

Min. 18: Ocazie fabuloasă Liverpool! Sane a scăpat singur cu Ederson, dar a trimis în bară. Mingea a fost respinsă de un fundaş al lui City în Ederson, iar Liverpool a trecut pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 15: Elevii lui Guardiola au posesia, dar au greşit mai multe pase în jumătatea adversă. 

Min. 8: Fernandinho a fost aproape să îşi trimită mingea în proprie poartă, dar Ederson este pe fază. 

Min. 5: Jocul este întrerupt din cauza unei accidentări suferite de Robertson. Scoţianul a fost lovit în faţă de Fernandinho. 

Min. 3: Leroy Sane a reuşit să ţină mingea în teren, în banda stângă a terenului, a trecut de Alexander-Arnold, dar centrarea sa a ajuns în braţele lui Alisson. 

A început meciul. 



Update VIDEO Manchester City - FC Liverpool (tur, Premier League)

Rezumatul meciului din Premier League din tur


Update: VIDEO Manchester City - FC Liverpool în Uefa Champions League (ambele manşe) 

Astăzi cele două formaţii joacă probabil jumătate de campionat. Mai jos ai în rezumat video celelalte două ”finale” jucate în ediţia trecută de Uefa Champions League. Liverpool a ieşit atunci învingătoare. Golurile şi momentele speciale împreună cu comentariul de la acea vreme, le găseşti mai jos:


Update: Jurgen Klopp vs Pep Guardiola

Pep Guardiola a pierdut în faţa lui Jurgen Klopp mai multe meciuri decât în faţa oricărui alt antrenor. În duelurile directe, germanul are 7 victorii, în timp ce spaniolul a câştigat 5 meciuri. Alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

Klopp are un procentaj de 50% victorii în duelurile directe cu rivalul său, în timp ce Guardiola atinge un procentaj de 35.7%. Golaverajul este de asemenea unul favorabil tehnicianului german: 22 de goluri marcate de echipele lui Jurgen Klopp, faţă de 21 de goluri marcate de echipele lui Josep Guardiola.  (sursa Sky Sports)


Despărţite de 7 puncte în campionat, Manchester City şi FC Liverpool se întâlnesc pe Ettihad Stadium în cel mai tare meci al începutului de an.

Liverpool e neînvinsă în campionat şi are 5 victorii consecutive în ultimele 5 meciuri din Anglia. City a eşuat de 3 ori în ultimele 5 partide de campionat şi caută să micşoreze distanţa faţă de prima clasată.

  • LIVE TEXT | Manchester City - FC Liverpool, de la ora 22:00

La ultima întâlnire directă de pe Ettihad, Liverpool a câştigat cu 2-1. Pe 9 septembrie 2017 însă, ”cormoranii” au primit 5 goluri de la ”cetăţeni”. Cel mai recent duel direct dintre cele două formaţii s-a terminat fără goluri, 0-0 pe Anfield Road.

Se vor afla faţă în faţă cele mai puternice ofensive din Anglia. Poool are 48 de goluri marcate în 20 de etape de campionat, iar Manchester City nu mai puţin de 54! Elevii lui Klopp se apără însă mult mai bine. Doar 8 goluri a încasat defensiva ”roşilor”, în vreme ce City are de două ori mai multe încasate. Ambele defensive vor avea în teren doi dintre cei mai scumpi fundaşi centrali din lume.

  • LIVE TEXT | Manchester City - FC Liverpool, de la ora 22:00

Câte patru absenţi are fiecare echipă. De la Liverpool vor lipsi Joe gomez, Joel Matip, Oxlade Chamberlain şi Dominik Solanke, De la City nu vor juca Claudio Bravo, Fabian Delph, Mangala şi Mendy. Starul belgian Kevin de Bruyne este incert.

Echipe probabile

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi (Laporte), Stones, Laporte (Danilo) - D. Silva, Fernandinho, B.Silva - Sane, Aguero, Sterling

Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum (Henderson), Fabinho, Keira (Shaquiri) Firmino, Mane, Salah

Cum arată formula de start combinată a celor două echipe

Cei de la 90min au realizat o combinată dintre cele două mari echipe ale Angliei, care arată cu adevărat devastator. Lipseşte din 11-le ales de 90min Kevin de Bruyne care e incert pentru acest joc. Iată cum ar arăta unsprezecele combinat din Liverpool şi Man City

 

 

Afla mai multe despre: manchester city - fc liverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare