Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City pregăteşte sutele de milioane de euro. Pep Guardiola îl vrea cu orice preţ pe Harry Kane

Manchester City pregăteşte sutele de milioane de euro. Pep Guardiola îl vrea cu orice preţ pe Harry Kane
Comentarii

Pep Guardiola îl vrea pe Harry Kane. Antrenorul spaniol a transmis conducerii lui Manchester City că îl doreşte pe atacantul lui Tottenham, iar presa din Anglia notează că şefii lui Spurs aşteaptă o ofertă care s-ar putea ridica la 150 de milioane de euro.

Guardiola caută înlocuitor pentru Aguero

Sergio Aguero, atacantul de 32 de ani, este aproape de o plecare de la Manchester City, iar Guardiola caută deja înlocuitor. Chiar dacă Gabriel Jesus (23 de ani) pare înlocuitorul perfect pentru Aguero, Pep vrea un atacant mai experimentat şi care să marcheze mai mult decât brazilianul pe care îl are deja în lot.
 
Varianta la care spaniolul s-a gândit este Harry Kane (27 de ani). Englezul care evoluează pentru Spurs este într-o formă excelentă. Kane a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive în cele 9 etape de Premier League.
 
De altfel, atacantul de 27 de ani a avut un rol important în meciul câştigat, sâmbătă, cu 2-0, de Tottenham, chiar în faţa lui Manchester City, unde Kane a oferit un assist la reuşita lui Lo Celso.
 
Pentru Tottenham, Kane are în cele 302 meciuri jucate, 201 goluri marcate şi 41 de assist-uri, iar pentru naţionala Anglei, a marcat de 32 de ori în 48 de partide.
  • În prezent cota de piaţă a lui Harry Kane este de 120 milioane de euro, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pep guardiola harry kane manchester city tottenham 

viewscnt
Articole similare