Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Angliei. ”Cetăţenii” lui Pep Guardiola au eliminat-o pe Chelsea

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Angliei. ”Cetăţenii” lui Pep Guardiola au eliminat-o pe Chelsea

Manchester City

Comentarii

Manchester City şi-a revenit repede după eliminarea din Liga Campionilor. Campioana din Premier League s-a calificat în finala Cupei Angliei, eliminând-o pe Chelsea.

City, în finala Cupei Angliei. ”Cetăţenii” vor dubla internă

Manchester City a învins-o, pe Wembley, pe Chelsea, scor 1-0, în semifinalele Cupei Angliei. Datorită acestei victorii, Manchester City s-a calificat în finala competiţiei.

Pe Wembley, ”cetăţenii” lui Pep Guardiola au început meciul din semifinalele Cupei Angliei fără Haaland printre titulari. Campionii Angliei au dominat însă prima repriză, londonezii replicând abia în minutul 37, prin Palmer.

Ocaziile s-au succedat de la o echipă la alta, însă golul a căzut abia în minutul 84, când Doku i-a trimis lui De Bruyne, belgianul i-a pasat lui Bernardo Silva şi acesta a stabilit scorul meciului. Elevii lui Guardiola s-au impus cu 1-0 şi s-au calificat în finala Cupei Angliei.

Portughezul a reuşit să treacă repede peste ghinionul pe care l-a avut în sferturile de finală din Liga Campionilor, acolo unde a ratat un penalty la loviturile de departajare.

A doua semifinală din Cupa Angliei se va juca, tot pe Wembley, duminică, 21 aprilie, între Manchester United şi echipa de ligă secundă Coventry City, surpriza din acest sezon din fotbalul englez.

Afla mai multe despre: manchester citychelseapremier leaguecupa angliei 

viewscnt
Articole similare