Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, transfer de top în atac. 60 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Ligue 1

Manchester City, transfer de top în atac. 60 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Ligue 1

Manchester City

Comentarii

Manchester City este aproape de un transfer de răsunet şi să aducă unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din campionatul Franţei.

Manchester City este pe cale să rezolve un nou transfer. După ce au făcut din Josko Gvardiol cel mai scump fundaş central din toate timpurile, oficialii campioanei Angliei vor să întărească şi zona ofensivă.

Manchester City, transfer de top în atac. 60 de milioane de euro pentru senzaţia din Ligue 1

Astfel, favorit să ajungă pe Etihad este Jeremy Doku, de la Rennes. În vârstă de 21 de ani, internaţionalul belgian a făcut senzaţie în ultimele sezoane în campionatul Franţei.

Manchester City, Rennes şi Doku au ajuns deja la un acord asupra transferului, iar tranzacţia ar urma să se facă pentru o sumă de 60 de milioane de euro, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano.

Jucătorul urmează să facă vizita medicală la City până la sfârşitul săptămânii. Acesta ar urma să vină ca înlocuitor pentru Riyad Mahrez, cedat în Arabia Saudită.

Cotat la 28 de milioane de euro, Jeremy Doku a jucat trei sezoane la Rennes, bifând 92 de meciuri, cu 12 goluri şi 10 pase decisive.

Doku va fi al treilea transfer al veri la Manchester City, după Kovacic, de la Chelsea, şi Gvardiol, de la RB Leipzig.

În acest început de sezon, Manchester City a câştigat Supercupa Europei, a pierdut Supercupa Angliei, iar în Premier League a înregistrat două victorii în primele două etape.

Afla mai multe despre: manchester citypremier leaguejeremy doku 

viewscnt
Articole similare