Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rubiales, prima reacţie după controversa sărutului cu Hermoso: "Să nu ascultăm de idioţi şi de oameni proşti". Ministrul Sportului a cerut o primă măsură

Rubiales, prima reacţie după controversa sărutului cu Hermoso: "Să nu ascultăm de idioţi şi de oameni proşti". Ministrul Sportului a cerut o primă măsură

Sporturi

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, a reacţionat la controversa iscată de faptul că a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, la ceremonia de premiere de la Sydney, după ce Spania a câştigat titlul mondial la fotbal feminin.

Înainte de a se îmbarca în avionul care îl va duce înapoi în Spania, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal a ţinut să lămurească lucrurile: "Să nu ascultăm de idioţi şi de oameni proşti, serios. Sunt doar doi prieteni care sărbătoresc.  "Nu suntem aici pentru prostii. Eu, cu tot ceea ce am trecut, nu mai vreau prostii şi tâmpenii. Să-i ignorăm şi să ne bucurăm de lucrurile bune. Să nu mă faceţi să încep cu idioţii care nu pot vedea partea pozitivă. Nu există răutate în asta. Dacă există proşti, lăsaţi-i să-şi continue prostiile. Să-i ascultăm pe cei care nu sunt proşti. Este un lucru fără rost, dar dacă oamenii vor să-şi piardă timpul cu asta".

Şi Jenni Hermoso a explicat că a fost "un gest reciproc, total spontan, din cauza bucuriei imense pe care o produce câştigarea unei Cupe Mondiale".

"Preşedintele şi cu mine avem o relaţie excelentă, comportamentul său cu noi toate a fost perfect şi a fost un gest natural de afecţiune şi recunoştinţă", a adăugat ea.

Sărutul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal vine pe fondul unor probleme grave în cadrul echipei naţionale spaniole. De luni de zile, jucătoarele denunţă metodele antrenorului Jorge Vilda, care se bucură de sprijinul nemijlocit al preşedintelui său, ca fiind "dictatoriale".

Luis Rubiales, în funcţie din 2018, a fost, de asemenea, acuzat că a organizat orgii pe banii federaţiei în septembrie anul trecut.

Ministrul Sportului vrea ca Rubiales să-i ceară scuze lui Jenni Hermoso

"Mi se pare că acest lucru este inacceptabil", a denunţat el luni dimineaţă. "Trăim într-o perioadă de egalitate, drepturi şi respect pentru femei. Trebuie să fim cu toţii deosebit de atenţi în atitudinile şi acţiunile noastre. În opinia mea, este inacceptabil să săruţi o jucătoare pe buze pentru a o felicita".

El a continuat: "Noi, cei care avem responsabilităţi publice, trebuie să fim extrem de atenţi, pentru că trimitem un mesaj societăţii, iar acest mesaj este: drepturi egale înseamnă respect".

Ministrul pentru egalitate al guvernului spaniol, Irene Montero, a condamnat, de asemenea, gestul lui Rubiales: "Nu trebuie să considerăm că a da un sărut fără consimţământ este ceva care "se întâmplă pur şi simplu". Este o formă de violenţă sexuală pe care noi, femeile, o suferim zilnic şi care a fost invizibilă până acum, şi pe care nu o putem normaliza. Este de datoria întregii societăţi. Cu consimţământul în centrul tuturor lucrurilor. Doar un da înseamnă da".

Afla mai multe despre: rubialesjenni hermoso 

viewscnt
Articole similare