Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United - Arsenal 2-2. Remiză la primul derby după 32 de ani fără Ferguson sau Wenger pe bancă

Manchester United - Arsenal 2-2. Remiză la primul derby după 32 de ani fără Ferguson sau Wenger pe bancă

Premier League

Comentarii

Fără Fergie şi fără Wenger. Şi totuşi, Manchester United - Arsenal şi-a respectat statutul de derby, la prima partida după 32 de ani în care niciunul dintre cei doi legendari antrenori nu au luat loc pe banca tehnică.

A fost prima etapă din Premier League după 8 ani, în care toate echipele au marcat cel puţin un gol.

Arsenal a deschis scorul după o mare gafă a lui David de Gea. Portarul spaniol a scăpat mingea din mână în minutul 26, la reluarea cu capul a lui Mustafi.

Doar patru minute mai târziu, Anthony Martial a restabilit egalitatea pentru gazde. A fost o lovitură liberă a lui United, Leno a respins excelent, dar Ander Herrera a recentrat perfect pentru francez care a punctat pentru 1-1. Martial a devenit abia al doilea jucător al lui Manchester United care marchează de ziua lui în Premier League. Primul a fost Wayne Rooney în octombrie 2004, de asemenea împotriva lui Arsenal.

După pauză, Arsenal a finalizat în minutul 67 un contraatac, iar Lacazette a marcat pentru 2-1. Trupa lui Mourinho a revenit imediat. La faza imediat următoare, o mare eroare a defensivei oaspeţilor a dus mingea la Jesse Lingard, care a reluat în plasa porţii lui Leno. 

Man United ocupă locul 8 după 15 runde, în timp ce Arsenal e trei locuri mai sus, pe 5, cu 31 de puncte (8 mai multe decât United)

Rezultatele zilei:

Burnley - Liverpool 1-3
Everton - Newcastle 1-1
Fulham - Leicester 1-1 
Wolves - Chelsea 2-1
Man United - Arsenal 2-2 
Tottenham - Sotton 3-1 

Afla mai multe despre: manchester unitedarsenal 

viewscnt
Articole similare