Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United chiar vrea să câştige Champions League! Al doilea tun pe care îl pregătesc ”Diavolii” după Jadon Sancho

Manchester United chiar vrea să câştige Champions League! Al doilea tun pe care îl pregătesc ”Diavolii” după Jadon Sancho

Manchester United

Comentarii

Presa franceză anunţă că Manchester United a intrat în cursa pentru semnătura lui Eduardo Camavinga.

Dorit de mai multe cluburi din Europa, printre care Real Madrid sau Paris Saint Germain, Eduardo Camavinga ar putea ajunge în cele din urmă la Manchester United.

Manchester United îl vrea şi pe Camavinga!

La scurt timp după ce tratativele pentru achiziţionarea lui Jadon Sancho par să aibă un deznodământ fericit pentru fanii lui Manchester United, gruparea de pe Old Trafford ar fi intrat şi pe pista Eduardo Camavinga.

Jurnalistul francez Mohamed Bouhafsi de la RMC Sport anunţă că formaţia antrenată de Ole Gunnar Solskjaer s-a interesat de situaţia lui Camavinga, fotbalist aflat sub contract cu Rennes.

Sursa citată notează că în cursul săptămânii viitoare, oficialii lui Manchester United se vor întâlni cu agenţii lui Camavinga pentru a-l convinge să semneze.

Pentru fotbalist ”Paris Saint Germain rămâne prioritatea numărul 1, pentru că vrea să rămână în Franţa”. El va rămâne liber de contract din iunie 2022, mai notează sursa citată.

 

 

Deşi are numai 18 ani, Eduardo Camavinga este cotat deja la 55 de milioane de euro. Fotbalistul cu origini angoleze şi congoleze a jucat 39 de meciuri în stagiunea trecută, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive pentru Rennes. Este unul dintre cei mai vânaţi jucători din lume în acest moment, iar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus a fost la un pas de un transfer la Real Madrid. În cele din urmă mutarea a picat din raţionamente economice. 

Afla mai multe despre: jadon sanchotransferuri manchester unitededuardo camavinga 

viewscnt
Articole similare