Experiențe împreună.
You are here:

Manchester United e gata să facă o mega ofertă pentru un jucător din Premier League

Manchester United e gata să facă o mega ofertă pentru un jucător din Premier League

Manchester United

Comentarii

Formaţia de pe Old Trafford, din ce în ce mai interesată de Jack Grealish

Una dintre senzaţiile din Premier League, Jack Grealish este dorit cu insistenţă de Manchester United.

Presa din Anglia scrie că Ole Gunnar Solskjaer l-a trecut în capul listei de achiziţii pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani, care face un sezon excelent la Aston Villa.

Grealish este evaluat în prezent la 38 de milioane de euro, dar United va trebui să prezinte o ofertă de cel puţin 70 de milioane de euro pentru a-l putea transfera pe starul celor de la Villa.

Jack Grealish evoluează la Aston Villa din 2011-2012, perioadă în care a marcat 24 de goluri în 176 de meciuri. Timp de un sezon, Grealish a jucat pentru formaţia din Liga a treia engleză, Notts County.

Cota sa de piaţă este de 38 de milioane de euro, fotbalistul fiind impresariat de agenţia condusă de Jonathan Barnett, agentul care îl are sub contract şi pe starul lui Real Madrid, Gareth Bale. În actuala stagiune, Grealish a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase decisive pentru coechipierii săi în 31 de meciuri disputate pentru Aston Villa.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe