Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, lovită în plin sezon! Edinson Cavani şi Anthony Martial şi pot rata meciul decisiv din Champions League

Manchester United, lovită în plin sezon!  Edinson Cavani şi Anthony Martial şi pot rata meciul decisiv din Champions League
Comentarii

Atacantul uruguayan Edinson Cavani şi cel englez Anthony Martial s-au accidentat în meciul pe care echipa lor, Manchester United, l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, scor 3-1, cu West Ham United, în etapa a XI-a din Premier League, informează lequipe.fr.

Cavani nu a mai revenit pe teren după pauză, când a fost înlocuit de Marcus Rashford. Potrivit antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, Cavani a suferit o problemă musculară.

La fel a fost situaţia şi în cazul lui Martial, care a ieşit de pe teren în minutul 62, ţinându-se de coapsa dreaptă. El a fost înlocuit de Juan Mata.

Cei doi vor fi supuşi unor controale medicale amănunţite, pentru stabilirea gravităţii accidentărilor.

Martial şi Cavani sunt, astfel, incerţi, pentru meciul cu RB Leipzig, din ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor. United are nevoie de un rezultat de egalitate în Germania pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Afla mai multe despre: martialcavani 

viewscnt
Articole similare