Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United oferă 50 de milioane de euro pentru un titular din naţionala Croaţiei

Manchester United oferă 50 de milioane de euro pentru un titular din naţionala Croaţiei
Comentarii

Jose Mourinho este interesat de transferul unui fotbalist croat, care a impresionat la Campionatul Mondial din Rusia. Cotidianul german BILD confirmă interesul diavolilor şi anunţă ca United va deschide negocierile cu Eintracht Frankfurt, după finala dintre Franţa şi Croaţia, meci care se va disputa duminică la Moscova, pe Luzhniki Arena.

Ante Rebic s-a transformat într-una dintre marile revelaţii ale Cupei Mondiale din Rusia, competiţie care duminică îşi va afla câştigătoarea. Prestaţiile sale au trezit interesul câtorva echipe importante din Europa, printre care şi Manchester United, formaţia pregătită de Jose Mourinho.

Stăpân absolut pe banda dreaptă a terenului în formaţia pregătită de Zlatko Dalic, extrema lui Eintracht i-a surprins pe toţi cei care îi monitorizau evoluţiile prin potenţialul său fizic impresionant, şuturile şi tehnica desăvârşită. Conştient de importanţa sa în sistemul de joc al croaţilor, Dalic l-a menajat doar în partida cu Islanda. Tehnicianul croat apreciază electricitatea pe care Rebic o oferă echipei sale în atac, dar şi uriaşul efort pe care fotbalistul îl depune pe faza defensivă. De altfel, la turneul final din Rusia, Ante Rebic a reuşit sa provoace două lovituri de la unsprezece metri şi să marcheze un gol în poarta Argentinei, dar şi să fie unul dintre fotbaliştii croaţi care au reuşit cele mai multe recuperări.

Evoluţiile sale şi mai ales aptitudinile demonstrate au atras conform cotidianului german BILD atenţia grupării de pe Old Trafford, Jose Mourinho fiind omul cel mai interesat de transferul său.

Însă nu doar Manchester United este atentă la evoluţia lui Rebic, extrema în vârstă de 24 de ani atrăgând şi atentia unor cluburi ca Tottenham Hotspur, Arsenal şi chiar Bayern Munchen. Pentru Eintracht, Ante Rebic este un jucător important, care în sezonul trecut a marcat 9 goluri şi a oferit coechipierilor săi 3 pase decisive, în 28 de meciuri disputate. Preţul pe care United ar trebui să-l plătească pentru Ante Rebic ar fi de 50 de milioane de euro, notează sursa citată. Aproximativ aceeaşi sumă ar trebui United să o plătească şi pentru un alt fotbalist care a lăsat o impresie excelentă la turneul final, fundaşul lui Leicester, Harry Maguire.

Ante Rebic s-a născut la Split şi joacă la Eintracht din 2016. În cariera sa a mai trecut pe la RNK Split, Fiorentina, RB Leipzig şi Hellas Verona, iar pentru naţionala Croaţiei a debutat în 2013 şi a marcat două goluri în 21 de selecţii. Până la turneul final din Rusia, Rebic nu mai marcase la echipa reprezentativă din august 2013, când a înscris golul de 2-1 într-un meci amical cu Liechtenstein. 

Afla mai multe despre: ante rebicmanchester unitedtransferuricroatiajose mourinho 

viewscnt
Articole similare